Skønhed: Beauty-ful Christmas

Julen er rundt om hjørnet, og vi guider dig igennem en smuk Christmas makeup.


It’s gonna be a lovely Christmas

Inden længe skal vi igen gøre os klar til en sæson med julefrokoster – hvor vi får mulighed for at gøre lidt ekstra ud af os selv og selvfølgelig makeuppen. Læs med her, hvor vi guider dig igennem 4 steps til et elegant Christmas look eller se hele indlægget i magasinet, hvor du også kan deltage i lækre konkurrencer fra Rituals, The Body Shop og Matas. 

 

 

Christmas_2 Skønhed: Beauty-ful Christmas

 

4 steps til et lækkert julelook

1) Strålende hud
Ethvert makeuplook starter med en lækker hud. Begynd med din yndlings-foundation for en ensartet hud og skjul urenheder med en god concealer. Afslut med en let pudder og tilfør shine med en highlighter.

2) Iøjnefaldende
Vælger du røde læber, bør du holde din øjenmakeup neutral. Omvendt vælger du en mere rolig læbe, kan du give dine øjne mere opmærksomhed med et klassisk smokey-look eller en shiny eyeliner.

3) Fest på læberne
Røde læber passer perfekt til julens fester. Er rød ikke noget for dig, så vælg i stedet en sart rosa eller en dyb bærfarve.

4) Definerede bryn
Dine bryn er en vigtig detalje og er med til at markere dit ansigt. Fyld dem let ud med en god brynpensel eller vælg en øjenskygge for et mere naturligt look. 

 

 

 


I magasinet finder du også:

Gaveguiden til mandens hjerte
Gaver til hende under træet
Mode: Fortryllende festligt


TIL TOP