Skønhed: Få en sund sommerkulør

Vi guider dig til, hvordan du får en lækker sommerkulør.  


Sådan lægger du en naturlig makeup,
der giver dig en skøn sommerkulør


Varmere temperaturer, køligt saltvand og duften af solcreme. Det er sommer! På varme sommerdage kan makeup dog føles tungt. Vi guider dig til, hvordan du lægger en naturlig sommermakeup, der er både let, beskytter din hud i varmen og giver dig en skøn sommerkulør. Følg de 5 råd til en lækker sommerkulør her, eller find vores favoritter til dig i vores nyeste magasin, som byder på alt fra let spraysolcreme til mat bronzer. Her kan du også vinde en skøn sommerpakke med produkter fra SHISEIDO og CLARINS til en værdi af 935 kr. 

 

Sommerkuloer_2 Skønhed: Få en sund sommerkulør

5 trin til SOMMERKULØR:

1) Hud
Inden du begynder på din makeup, skal du altid smøre dig godt ind i solcreme. Start eventuelt med et lag creme eller serum under solcremen, så ansigtshuden står stærkere imod solen.

2) Ansigt
Når din hud har absorberet din solcreme, kan du med fordel lægge en let primer. Læg derefter et lag concealer eller foundation. Primeren forlænger din makeups holdbarhed.

3) Kinder
Giv dine kinder et lag solskin med en mat solpudder og afslut med et lille strejf blush på kinderne for et naturligt look.

4) Øjne
Læg nu et let lag øjenskygge over hele øjenlåget og afslut med et lag mascara. Planlægger du en tur i bølgerne, er det en god ide at vælge en vandfast mascara. 

5) Spray
Det er en god ide at opfriske din solcreme i løbet af dagen. Bruger du en spray, kan du nemt opfriske din SPF, og du undgår samtidig at ødelægge din makeup.

 

Se hvilke produkter, du skal gå efter i denne måneds magasin.

 


I magasinet finder du også:

Hår: Friske lokker
Mode: Farvespil
Sommer: Happy hour på terrassen


TIL TOP