kvinde, makeup, hårfarve

Guide: Hvilken makeup passer til din hårfarve?

Består din skønhedsrutine af pudder, et strejf blush og den mascara, du har brugt de sidste mange år? Så er det måske på tide med lidt fornyelse? Se, hvilke farver der passer bedst til din hårfarve.


 

Rødt hår

 

Fremhæv varmen i dit røde hår med øjenskygger i mosgrønne nuancer, og frisk op med brun-gylden blush langs kindbenet. Hold dig til støvede farver, når det gælder mørke nuancer, så du ikke skaber store kontraster til de røde lokker. Giv dine læber dybde og blødhed med et svagt lyserødt tvist.

Mascara, THE BODY SHOP, 155 kr.
Blush, CLINIQUE, Matas, 270 kr.
Øjenskyggepalet, DIOR, Matas, 445 kr.

 


_

Brunt hår

 

De fleste farver komplementerer dine espressobrune lokker. Brug varme farver til at markere øjnene, f.eks. metallicfarver som bronze eller jordagtige farver for et afdæmpet look. Tilfør glød med pink rouge langs kindbenene, og læg en læbestift i en sød bærfarve for at fremhæve din chokoladefarvede frisure.

Læbestift, THE BODY SHOP, 125 kr.
Øjenskygge, CLINIQUE, Matas, 240 kr.
Blush, THE BODY SHOP, 90 kr.

Sort hår

 

Omfavn din sexede vibe med intense smokey eyes i gråsort og mørkeblå. Læg en dyb øjenskygge på øjelåget, og afslut med en sort eyeliner langs vippekanten. Hold læber og kinder i en mere nedtonet farveskala med en let gloss på læberne og en lys blush på kindbenet.

 

Eyeliner, MAYBELLINE, Matas, 59,95 kr.
Øjenskyggestift, GOSH COPENHAGEN, Matas, 99,95 kr.
Mascara, THE BODY SHOP, 155 kr.

Blondt hår

 

 

Det skandinaviske lyse hår skal suppleres med milde ferskenfarver eller gylden champagne for at opnå et mildt og sofistikeret look. Skab en let kontrast med brun eyeliner langs den øverste vippekant, og få en naturlig glød med let gloss på læberne.     

 

 

Lipgloss, ELIZABETH ARDEN, Matas, 210 kr.
Blush, MAX FACTOR, Matas, 99,95 kr
Eyeliner, THE BODY SHOP, 115 kr.
Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

I butikkerne lige nu

TIL TOP