Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Brunch inden juleshopping, æbleskiver eller juleglaseret skinke? Randers Storcenters spisesteder har gjort klar til jul med lækkerier og hyggelig julestemning.

Sydlandsk stemning i december måned hos Coccobello

Den italienske restaurant CoccoBello er en rigtig familie­restaurant. Her er italienske favoritter i hyggelige omgivel- ser til priser, hvor alle kan være med. Tag en bid af Italien midt i Randers Storcenter med en sprød pizza fra restaurantens egen pizzaovn. Der er selvfølgelig også saftige steaks, som serveres med stegte kartofler og grønt, og livretter til børnene. CoccoBello har desuden sandwich og pastaretter, som du kan tage med hjem. Så kan du koncentrere dig om at julehygge med din familie! 

cocco-bello-Oel_mad_randers_storcenter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder CoccoBello ved Centertorvet

Lækre kager og skøn kaffe med duft af jul hos Cirkel Café

Nyd din friskbryggede kaffe og et stykke hjemmelavet lagkage i Cirkel Café, mens du hviler benene og gør klar til anden etape af juleshoppingen. Du kan få en caffe latte med smag af gingerbread og den skønneste duft af jul. Kaffen er det ældste danske kaffemærke, som du måske husker for dets ikoniske logo med et smukt afrikansk kvindeansigt. Er du ikke til kaffe, finder du også mange andre specialiteter som frappé uden kaffe eller en klassisk varm chokolade med flødeskum. Det perfekte sted til at få optanket depoterne.

Cirkel-cafe-Randers-Storcenter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder CoccoBello ved Centertorvet

 

Wilhelms grillede sandwich og sunde, grønne juicer

På Wilhelms hyggelige sandwich- og juicebar finder du sund og frisk fastfood og juicer, der både giver energi og gør dig mæt og glad, så du er klar til decemberhyggen. Tag forbi til frokost, og prøv en lækker grillet sandwich med serrano­skinke og bøffelmozzarella sammen med en friskpresset grøn juice med appelsin, mynte og hyldeblomst. Eller besøg caféen efter shoppingturen, og smag på Wilhelms populære burger med rustikke kartofler, som passer perfekt til en milkshake med fedtfattig vaniljemælk. Så sparer du på kalorierne, men ikke på den gode smag!

wilhelms-sandwich-juicebar- Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder Wilhelms Sandwich & Juicebar ved rød indgang

Snup en ginger latte, og få jul på den sunde måde hos Joe & The Juice

Mangler du et sundere alternativ til julegodterne, så kig forbi Joe og hans venner. Her kan du købe friskbrygget baristakaffe med ingefær. Det er den perfekte julekaffe uden en masse tunge kalorier. Du kan også prøve Joes specialiteter: gurkemejeshot og ingefærshot, eller en af juicebarens sprøde sandwich, der er så godt sammensat, at de smager fantastisk syndigt, samtidig med at de er både sunde og friske. Er du til juicer, så prøv en Go Away Doc med gulerod, ingefær og æble, og få et lille vitaminboost til de kolde vintermåneder.

Joe_juice_randers_storcenter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder Joe & the Juice ved grøn indgang

Det bedste fra det kinesiske køkken hos China Café

China Café er en familievenlig buffetrestaurant, hvor du kan smage på lækre kinesiske retter – både dem, du kender, og nye spændende varianter. Prøv specialiteter som kylling i karry, forårsruller, Kung Pao-kylling, indbagte rejer og meget mere. Du kan købe buffet for 65 kr. pr. person og bare 35 kr. for børn under ti år. Du kan også købe lette kinesiske retter, hvis du trænger til at få stillet den lille sult, eller hente takeaway og nyde maden hjemme hos dig selv.

china-cafe-thai-kinesisk-ris-aftensmad-buffet Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder China Café ved rød indgang

Grillbuffet med juleinspireret kød hos Café NOK

Afslut din juleshopping med Restaurant NOKs populære grill- og grøntbuffet med sæsonens bedste råvarer. Vælg dit favoritkød med blandt andet glase-
ret juleskinke og frikadeller, og tilføj til sidst det tilbehør, du bedst kan lide – så er der serveret. Du kan nyde grillbuffeten for 99 kr. til både frokost og aftensmad, og børn spiser med for 59 kr.

Restaurant-Randers-Storcenter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder Restaurant NOK ved rød indgang

 

Marzipangrise og masser af konfekt hos Frellsen Chokolade

Mangler du et stykke julechokolade til kaffen eller måske en fin værtindegave? Besøg Frellsen Chokolade, der sælger kvalitetschokolade, kaffe og meget mere. Al chokolade er fremstillet i hånden, så du kan være sikker på, at alle julelækkerierne er lavet med kærlighed til den gode smag!

Slik-Frellsen-Randers-Storcenter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder Frellsen Chokolade på hjørnet ved blå & gul gade

Julens risalamande med kirsebærsovs hos Café Fry

Café Fry er det nyeste spisested i Randers Storcenter. Konceptet for Café Fry er kvalitetsmad til rimelige priser og uden for lange ventetider. Tag forbi caféen til et par juleæbleskiver eller lækker risalamande med kirsebærsovs, og kom endnu mere i julestemning. Du kan også få alt fra brunch og kaffe/kage til gode frokoster og aftensmad med sæsonens friske råvarer. Café Fry har åben helt til kl. 20.00 alle dage i december,

Aebleskiver-Cafe-fry-Randers-storcenter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder Café Fry ved blå indgang

Børnevenlig mad til juleshopping hos Kvickly Fastfood

Skal du eller dine børn have lidt at spise til køreturen hjem, eller inden I går i gang med årets juleshopping i Randers Storcenter? Så tag forbi Kvickly Fastfood, og køb et pølsehorn eller en lækker, sund myslibolle. Du finder også grove brød, lyse franskbrød og sandwiches to go. Skal du have lidt til den søde tand, så snup en romkugle, en muffin eller en af Kvicklys andre gode kager.

poelsehorn-og-broed-hos-kvickly-fastfood Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Du finder Kvickly Fastfood i Kvickly-gaden

facebook Spiseguide: Julelækkerier og varm kakaogoogle Spiseguide: Julelækkerier og varm kakaopinterest Spiseguide: Julelækkerier og varm kakaotwitter Spiseguide: Julelækkerier og varm kakaoemail Spiseguide: Julelækkerier og varm kakao

Ingen kommentarer

Kommentarer