Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Nu er der ikke flere undskyldninger, stranden kalder! Nedenfor kan du stjæle mine tips til hvordan jeg gør kroppen sommer – og bikiniklar inden den store strandtur.
bikiniklar-web-03-16-1 Sommertema - Bikiniklar

1

Bliv glad med sunde opskrifter

Dyk ned i Jamie Olivers univers af lækre retter, der gør det nemmere at spise sundt og korrekt rent ernæringsmæssigt til både morgen, middag og aften. I denne kogebog får du desuden også Jamie Olivers gode tips til at balancere din kost i hverdagen.

Everyday Superfood af Jamie Oliver, Bog & Idé 299,95 kr.

2

Beskyt din hud

Det er vigtig at passe på den sarte hud, særligt i ansigtet, hvorfor jeg altid bruger en solcreme her med høj solfaktor. Denne fra The Body Shop indeholder kun naturlige ingredienser og er fri for tilsat parfume og parabener, hvilket jeg vægter højt når det kommer til min hud.

Vitamin C Daily Moisturiser SPF30, The Body Shop, 175 kr.

3

Glans og Glamour

De plejende, naturlige ingredienser i denne olie fra The Body Shop får solkysset hud til at skinne endnu mere om kap med solen. Olien er hurtigt absorberende og er samtidig nærende og blødgørende for huden, så den fremstår endnu flottere i bikini eller i en flot aftenkjole.

Shea Beautifying Oil, The Body Shop, 135 kr.

4

Opnå styrke indefra

Træning med Kettlebells stiller krav til din stabilitet og balance, hvorfor du med korrekt brug vil opnå styrke indefra og forbedre din corestyrke. Jeg anvender selv kettlebells til funktioneltræning i mit arbejde som Personlig træner og mine klienter er vilde med den udfordring de kan give.

Reebok Kettlebell 12 kg., Matas (webshop) 550 kr.

5

Træn hvor du vil

Med dette redskab har du mulighed for at træner alle muskelgrupper med brug af din kropsvægt. Årsagen til at jeg elsker Suspension Training er at sværhedsgraden kan tilpasses efter niveau og så er det let at have med på ferien, hvor den kan hænges op på en dør på hotelværelset eller bindes om et træ i parken, så man let kan få en god og effektiv træning.

Titan BS Suspension Training kit. Incl. DVD, Matas (webshop) 799 kr.

6

Lækre lokker

Det er ekstra vigtigt at tage god vare på sit hår i sommermånederne, hvor det ofte udsættes for mere varme, saltvand og klorvand. Personligt sværger jeg til produktserien fra Morrocanoil bestående af shampoo, balsam, hårkur og den uundværlige olie. Serien er fri for sulfater og parabener og efterlader altid mit hår silkeblødt og med den skønneste friske duft af velplejet hår.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo, 169 kr. fra Poul M
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner, 179 kr. fra Poul M
Moroccanoil Intense Hydrating Mask, 269 kr. fra Poul M
Moroccanoil, 329 kr. fra Poul M
facebook Sommertema - Bikiniklargoogle Sommertema - Bikiniklarpinterest Sommertema - Bikiniklartwitter Sommertema - Bikiniklaremail Sommertema - Bikiniklar

Emilie Jacqueline Carøe
Mit navn er Emilie Jacqueline Carøe. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med min kæreste i Randers, hvor jeg er født og opvokset. Til dagligt arbejder jeg som Personlig Træner i Fitness Studiet Randers og ved siden af studerer jeg Grafisk Design. Derudover driver jeg bloggen emiliejacqueline.dk hvor jeg deler min interesse for hvad der rører sig indenfor mode - og skønhedsverdenen, min passion for træning, boligindretning samt rejser - og helt sikkert en hel masse der imellem

Ingen kommentarer

Kommentarer