Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Sommerferien er lige om hjørnet, og uanset om turen går til København, Kreta eller Kina, skal der pakkes en kuffert med smukke og praktiske sager, så du kan gå sommeren i møde med stil. Blogger Trine Rødsgaard har samlet seks musthaves til din tur.

Trines musthaves til en cool sommerstil:


1. En kjole til det hele

Når jeg pakker min kuffert, sørger jeg altid for at pakke let og medbringe tøj, som jeg kan bruge på flere måder (der skal jo også være plads til at shoppe lidt på turen).

Kjolen fra Vero Moda er perfekt både over bikinien på vej til stranden og sammen med stiletter til en hyggelig aften i byen.

Ras_mag_0317-05-03-Kjole_VERO-MODA_22995-kr Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Off shoulder-kjole, VERO MODA229,95 kr.


2. Stilfulde solbriller

Sommer og solskinsvejr kræver et par fede solbriller, og for at passe ekstra godt på mine øjne vælger jeg altid solbriller med UV-beskyttelse.

Solbriller er også vigtige accessories, som betyder en masse for din sommerstil. Der er mange fede modeller at vælge imellem, og selv er jeg vild med de klassiske mærker.

Ras_mag_0317-05-06-Solbrille_RAY-BAN_Synoptik_1.448-kr Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Solbriller,
RAY-BAN, Synoptik,
1.448 kr.


3. Værn mod strålerne

En af de vigtigste ting i kufferten er en god solcreme! Jeg har tre krav til min: Den skal have faktor 30 eller mere, den skal være vandfast, og så skal den beskytte mod UVA- og UVB-stråler. Den må også gerne være på sprayform, da det er meget nemmere at håndtere på stranden uden at få sand over det hele.

Spray-solcreme_NIVEA_200-ml_Matas_11995-kr Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Vandfast solcreme SPF 30, NIVEA, 200 ml, Matas, 119,95 kr.


4. Bogen, du ikke kan slippe

På ferien er der tid til ro og fordybelse – og hvad er bedre end at lade sig opsluge af en god bog? Jeg er faldet for Lars Keplers krimiunivers og ser altid frem til at læse hans nye bøger (eller rettere: DERES nye bøger. Bag pseudonymet Lars Kepler gemmer sig nemlig ægteparret Ahndori – men det er en helt anden historie).

Bog_KANINJAEGEREN_Bog-Ide_24995-kr.1 Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Bog af Lars Kepler, KANINJÆGEREN,
Bog & Idé, 249,95 kr.


5. Den praktiske toilettaske

En kuffert kan hurtigt virke kaotisk, og så er det rart at have samling på tingene. Derfor er Days toilettaskesæt helt ideelt. Den store er til cremer, deodorant og hårbørste, den lille passer til al min kosmetik og den gennemsigtige er til håndbagagen.

Saet-med-tre-toilettasker_DAY-BIRGER-ET-MIKKELSEN_Neye_699-kr Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Sæt med 3 toilettasker, DAY BIRGER ET MIKKELSEN, Neye, 699 kr.

TIP
En lækker detalje er den gennemsigtige kosmetikpung, som kan bruges til væsker i håndbagagen

6. Sneakers, der holder hele vejen

Når jeg tager på ferie, er det vigtigt for mig at få slappet af ved poolen, men også at komme ud og se noget. Flere kilometer op og ned ad gaderne og måske en tur op på et udsigtspunkt er ikke nemt i klipklapper eller stiletter. Derfor husker jeg altid at pakke et par sneakers, som er bløde, åndbare og venlige mod mine fødder i varrmen – og gør underværker for min sommerstil.

Sneakers_PUMA_Sport24_600-kr Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Sneakers, PUMA, Court Star SD, Sport 24, 600 kr.


Om blogger Trine Rødsgaard:

Trine Rødsgaard fra Randers er instagrammer med stort I! Hun elsker sin bolig og smuk indretning – se Trines inspirerende univers på Instagram: @trineroed

BLOGGER-Trine-Roedsgaard-Randers-Storcenter Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

facebook Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på feriengoogle Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferienpinterest Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferientwitter Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferienemail Sommerstil: 6 ting, du ikke må glemme på ferien

Aktuelle Herretøj - Ung mode

Ingen kommentarer

Kommentarer