Kom i form til sommeren

Vil du i form til sommerens oplevelser, så skal du i gang nu. For resultater tager tid. Det er ren matematik.


Sæt tid af til at komme i form

Glemt dit nytårsforsæt – ligesom os andre. Det er OK. Men hvis du vil i form, så du er klar til bikini-sæsonen, så er det nu. Det er sjovt og dejligt, men det tager bare tid at komme i form og skabe resultater. Find gode træningstips her og kom tættere på dit mål.

 

 

I_form_til_sommer_2 Kom i form til sommeren

 

Her er fem tips til at komme i gang og i form:

1) Sæt realistiske mål
Din kropsbygning er som, den er. Den kan du grundlæggende ikke ændre. Så vær glad for den krop du har, og arbejd på at forbedre og komme i form – ikke ændre.

2) Sæt overskuelige mål
Del dine mål op i mindre overskuelige bidder, så du kan se fremgang. Giv dig selv en belønning, når du har nået dine delmål.

3) Sæt langvarige mål
Der findes ingen quick fixes, når det handler om at komme i form eller tabe sig. Gør det til en livsstil, og bank ikke dig selv i hovedet, hvis du misser en træning, eller “kommer til” at spise forkert.

4) Find din sport
Det, som virker for andre, virker ikke nødvendigvis for dig. Så find den træningsform der passer til dig og din hverdag.

5) Elsk den du er
Det indre afspejles i det ydre, så hvis du hviler i dig selv, selv om du måske har et par kilo for meget på sidebenene, så ses det på udstrålingen.

 


I magasinet finder du også: 

Herremode: Outdoor-hipsteren
Damemode: Opdater din vintergarderobe med bløde pasteller
Mad og bolig: Velvære i hjemmet


TIL TOP