Guide: 6 ideer til selvforkælelse

Vi trænger alle sammen til en portion selvforkælelse en gang imellem. Derfor har vi samlet 6 selvforkælelses-ideer, du kan lade dig inspirere af.


Inspiration til efterårets
selvforkælelse

 

Tiden opfordrer os til, at gøre noget ekstra for os selv og hinanden. Så mærk ind – og fantaser om alle de muligheder, lidt selvforkælelse kan bidrage med i din hverdag. Det giver ny og ekstra energi. Herunder har vi samlet 6 ideer til selvforkælelse. Og vi synes ærlig talt, at du skal lade dig inspirere. For du fortjener det! Se hele indlægget i magasinet for mere inspiration og en masse skarpe tilbud.

 

 

Selvforkælelse Guide: 6 ideer til selvforkælelse

 

Her er 6 ideer til selvforkælelse

1) Se skarpt – og skarp ud
Efterårssolen står lavt og skinner lige dele smukt og skarpt for tiden. I Randers Storcenter har vi et kæmpe udvalg af solbriller, så hele familien både kan beskytte øjnene for solen og samtidig se knivskarpe ud. Har mor eller lillebror brug for briller med styrke, så er vores eksperter klar til at tage hånd om dette også.

2) Bålhygge
Alle mennesker drages af varmen, lyset og hyggen omkring  bålet. Det er her, historierne findes, og hvor tiden står stille. Her er hygge-garanti, og alle kan være med.

3) Gør middagen til en oplevelse
Der findes forskellige typer af restauranter og spisesteder i Randers Storcenter – hver med deres specialitet og smag. Så tag familien i hånden og spis hos os – der er med garanti et sted eller flere, der passer dig og din families smag.

4) De “gamle” kan også “game”
Hvem har sagt, at spil og gaming kun er for lillebror og hans venner? Der findes masser af spil og spilmuligheder, der er sjove for hele familien. Vi har stort set alt indenfor spil og gaming – så kig forbi og åben døren til en helt ny verden for både børn, unge og voksne.

5) Forkæl smagsløgene
Alle elsker “hjemmelavet” – om det er bagværk, smoothies eller “greenies” – og det er ingen skam at få hjælp til at lave det hjemmelavede med en køkkenmaskine eller to.

6) SUP Boarding – det er så sjovt, som det ser ud
Giv familien ekstraordinære oplevelser med en ny familieaktivitet og hop på en af tidens største outdoor trends – SUP Boarding. Der er en grund til, at kollegaer og venner har investeret i det allerede.

 


I magasinet finder du også:

Familie: Efteråret = familietid
Opskrift: Velsmagende æblecrumble


TIL TOP