Stylingarrangement 1. januar 2018 | 8:00

Forår, og så får man lyst til at gå på shopping i butikkerne efter alle de skønne, skønne forårsnyheder og modefund! For der er da altid plads til lidt ekstra i garderoben, ikke?

Blogger Trine Rødsgaard er tyvstartet på forårets shopping og har samlet loafers, sweatre og nederdele med flæser til dit forårslook – og du får også inspiration til et underholdende brætspil og sund, plantebaseret mad.


Inspiration til din shopping

fra Blogger Trine Rødsgaard

Trine–roedsgaard-1 Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Trine Rødsgaard fra Randers er instagrammer med stort I! Hun elsker sin bolig og smuk indretning – se Trines inspirerende univers på Instagram: @Trineroed


1. HYGGE FOR FUSSERNE

Det er så dejligt, når fødderne kan gemme sig i nogle bløde, rare hjemmesutter. Disse fra Hunkemöller er som skabt til ren hjemmehygge!

De superbløde hjemmesko er ganske praktiske, fordi de har en skridsikker sål, så man undgår at skøjte rundt. Jeg sled mit sidste par op, så mon ikke jeg snart skal have fingrene (eller nærmere fødderne) i et nyt par. 😉

Sutsko_i_hvid Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Sutsko i hvid strik, HUNKEMÖLLER, 139,99 kr.


2. BLØD KÆRLIGHED

Årstiden her er ganske rar, da man har mulighed for at hoppe i mange lag – og stadig uden at det hele skal gemmes væk under en stor vinterfrakke.

Her kan en oversized sweatshirt være løsningen, og det kan sagtens være super fint og feminint. Man skal bare vælge dem med omhu, hvor der eksempelvis skal tænktes over valg af farve, mønster og ikke mindst pasform. Det duer ikke at vælge en model, som får din figur til at syne større.

Koralfarvet_swaetshirt Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Sweater, ICHI, Companys 349,95 kr.


3. FINE FLÆSER

I takt med at foråret nærmer sig, er det tid til at finde de farverige nederdele frem. Det har jeg virkelig set frem til!

Det flotte navy print er lige mig, og nederdelen bliver ekstra feminin med de fine flæser, hvilket gør, at den sagtens kan styles med en oversized sweatshirt.

second_female_mayson_skirt_blaa Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Nederdel, JUST FEMALE, Message, 499,95 kr.


4. TILSÆT GERNE GLIMMER

Nu er det pludselig mere interessant at finde fodtøjet frem igen. De store vinterstøvler kan så småt pakkes væk, og der er igen mulighed for at lufte de lyse sneakers eller som i dette tilfælde, bære de pæne loafers.

Er vejret til den kølige side kan de med fordel styles med et par farverige glimmersokker. Det vil helt klart pifte et hvert outfit op.

Sorte_sko_med_lak_til_hende Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Loafers, BIANCO, 999 kr.


5. Take a HINT

Efter at have brugt timer i godt selskab med dette spil, har jeg ikke kunne få det ud af hovedet igen. Hint er virkelig et underholdende spil, som alle bør eje!

Her kræver det hverken den store paratviden eller de bedste matematiske evner. Det eneste, der er behov for, er fire mennesker med godt humør, som alle er gode til at forstå et HINT. Er du mon det?

hint_braetspil_familiesjov Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Brætspil, HINT, Bog & Idé, 449,95 kr.


6. Inspiration til (lækker) kødfri middag

Måske du er en af dem som har lyst til at indføre en kødfri dag, eller måske du endda drømmer om at gøre køkkenet helt plantebaseret på længere sigt?

Det kan også være, at du bare mangler lidt inspiration til en varieret kost? Så er der hjælp at hente. Mia Gardum står nemlig bag denne nye kogebog fyldt med farverige, mættende og spændende opskrifter – alt sammen plantebaseret.

 

plantemad_kogebog_forside Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Kogebog, PLANTEMAD af Mia Gardum, Bog & Idé, 329,95 kr.

Der tages forbehold for udsolgte varer og prisændringer.

facebook Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forårgoogle Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forårpinterest Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forårtwitter Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske foråremail Shopping: 6 favoritter til dit fantastiske forår

Ingen kommentarer

Kommentarer