WeCoverYou by Labtech.dk er åbnet i rød gade

Torsdag d. 1. oktober åbner WeCoverYou byLabtech.dk butik  i Randers Storcenter.

Butikken i Randers Storcenter er en kombineret butik mellem kæderne WeCoverYou og Labtech, og tilbyder alt indenfor reparation af glas, beskadigede eller slidte knapper, dårlige mikrofoner og meget andet, der kan være galt med din iPhone eller smartphone.

De er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers- og tilbehør til Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi m.fl. og bestræber sig altid på, at have de nyeste covers- og tilbehør på lager.

I butikken er der værksted med top-kvalificerede teknikere, som tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones – til landets nok mest fordelagtige priser. Samme værksted kan også klare PC reparationer, alt lige fra håndtering af virus til udskiftning af dele på din PC, og opbygning af PC til netop dine behov.

Fuld udlejet center

Med åbningen af WeCoverYou byLabech.dk butikken i centret, er Randers Storcenters fuldt udlejet, og tilbyder østjyderne et inspirerende shoppingcenter i øjenhøjde.

”Randers Storcenter er et solidt og kommercielt stærkt shoppingcenter, med et varieret butiksmix og tilhørende nyopført Bilka hypermarked, så vi glæder os til at komme i gang, og møde de mange nye kunder, og samtidig fastholde alle vores trofaste kunder fra Randers by. Vi har valgt at flytte vores butik fra byen ind på denne unikke placeringen, og dermed forsat være en del af Randers, og samtidig en del af et center i positiv udvikling.”, fortæller en glad indehaver af WeCoverYou butikken i Randers Storcenter Frank B. Andersen


TIL TOP