Vibholm guld & sølv er nu åbnet

En moderne multibrand guldsmed i Randers Storcenter

Tenna Vibholm åbnede sin første Vibholm guld og sølv på Strøget i Århus for 12 år siden, med et ønske om at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy smykkebrands. Den familiedrevne virksomhed har siden fulgt visionen om; at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm guld og sølv er blevet landsdækkende, og Tenna Vibholm åbner nu butik nr. 23 i Randers Storcenter.

Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, ville vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.


Brands

Vibholm guld og sølv i Randers Storcenter kommer til at forhandle smykker fra populære brands som: Pernille Corydon, Christina Jewelry and Watches, Sif Jakobs, Jeberg, Scrouples, Nuran, ByBiehl, Design Letters, Blomdahl, Lund Copenhagen og Maria Black. Derudover vil der være et stort udvalg af ure fra brands som Garmin, Obaku, Festina, Jaguar, Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Skagen og FOSSIL.

 

Foto fra butikken:
De tre ansatte ses fra venstre: Anna Helbo, butikschef Lisette Nielsen og Sahra Andersen, er glade for at få åbnet op for den flotte butik.


TIL TOP