Vero Moda er månedens butik i maj

Året igennem ønsker Randers Storcenter at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os. Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for alle her i centret. Hver måned til og med november måned, kårer vi månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker – og der kan også stemmes online på vores hjemmeside. Blandt alle dem der har stemt – har vi hver måned udtrukket et gavekort på kr. 500 – SÅ KUNDERNE også har vundet igennem hele perioden.

I maj måned blev mode butikken VERO MODA kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Sødt og smilende personale, god energi i butikken, gode priser – stort udvalg. De har tøj til enhver lejlighed, og hjælper altid.”

Vero Moda pigerne har tidligere modtaget flere priser internt i Bestseller koncernen, og er et stort forbillede for koncernens andre butikker.

VERO MODA tilbyder inspirerende, prisvenlig styles i den rigtige kvalitet, som gør det nemt for de unge kvinder at style sig selv og samtidig lege med sit look.
Hos VERO MODA er det nemt for kunden at finde de helt rigtige styles til den rette pris og samtidig følge trenden på sine egne betingelser. Vero Moda butikken ligger i gul gade i Randers Storcenter.


I butikkerne lige nu

TIL TOP