Værsgo er månedens butik

Årets sidste kåring vedr. månedens butik i Randers Storcenter blev ”Værsgo”

 

Året igennem har Randers Storcenter ønsker at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os.

Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for os alle her i centeret.

Hver måned fra april og frem til og med november måned har vi kåret månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemme online på vores hjemmeside.

 

Blandt alle dem der har stemt – har vi hver måned udtrukket et gavekort på kr. 500 – SÅ KUNDERNE også har vundet igennem hele perioden.

 

I november måned blev isenkræmmer – og interiør butikken VÆRSGO kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Rigtig god, personlig service”, ”søde, hjælpsomme,

imødekommende”, ”Kundeservice er i top”, ”Udsøgt betjening”, ”vejledning og tålmodighed”, ”Giver inspiration”, ”Gode mærker og god kvalitet” og ”Dejlig butik med stort udvalg”.

 

VÆRSGO er en ny kæde til dig, der går op i madlavning, design og indretning. I VÆRSGO er de stolte af, at kunne præsentere en række designbrands af helt særlig karakter.

Her finder du ikke kun moderne designs, der er helt fremme i trenden, men også en række designikoner fra nogle af Danmarks og Skandinaviens største designere.

Hos VÆRSGO i Randers Storcenter finder du gaver, gastronomi og godt design og det dygtige personale er altid klar til at byde dig velkommen i butikken.

 

Foto:

På billedet er det den nye butikschef pr. 3. december Patrick Kristoffersen, som modtager prisen. Dog vil han understrege, at han ikke selv kan tage æren for den flotte pris, men de ansatte i butikken – der også lige nu arbejder på højtryk. Han forsikrede, at han nok skulle sørge for, at de også får en fin erkendelse internt.


I butikkerne lige nu

TIL TOP