Værsgo er månedens butik i marts

Månedens butik i marts i Randers Storcenter blev ”Værsgo”

Året igennem ønsker Randers Storcenter at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os.

Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for os alle her i centret.

 

Hver måned til og med november måned kårer vi månedens butik. Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker – og der kan også stemmes online på vores hjemmeside.

Blandt alle dem der har stemt – trækker vi hver måned et gavekort på kr. 500,- til en heldig vinder.

 

I marts måned blev isenkræmmer – og interiør butikken VÆRSGO kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ” fordi det er en dejlig og inspirerende butik,  fordi servicen er god og butikken er opstillet pænt, fordi de har noget sødt personale som er hjælpsomme, venligt, hjælpsomt personale, lækker og velassorteret, flot butik – lækre varer, de har god service og godt udvalg, samtidig er de billige – og har altid spændende gadevarer.”

 

VÆRSGO er en ny kæde til dig, der går op i madlavning, design og indretning. I VÆRSGO er vi stolte af, at kunne præsentere en række designbrands af helt særlig karakter.

Her finder du ikke kun moderne designs, der er helt fremme i trenden, men også en række designikoner fra nogle af Danmarks og Skandinaviens største designere.

Hos VÆRSGO i Randers Storcenter finder du gaver, gastronomi og godt design og vores dygtige personale er altid klar til at byde dig velkommen i butikken.

 

Foto:

På billedet er Maria Møller-Jensen og butikschef Patrick Kristoffersen, som modtager prisen.


I butikkerne lige nu

TIL TOP