Sommersjov

LEGO og DINO-sjov sommerevents i Randers Storcenter
Sommeren er over os – og nu skal der hygges og handles. I Randers Storcenter, byder vi på masser af det hele – og uanset hvad metrologerne siger – så er der altid godt vejr hos os.  Rundt om i butikkerne er sommerudsalget i fuld gang, med masser af lækre sommervarer og spændende tilbud.

Sommerferiens aktiviteter starter for alvor i slutningen af uge 25. Aktiviteterne er hovedsageligt henvendt til børnene – men det indre legebarn hos den voksne, er også meget velkommen. Randers Storcenter går igen i år i LEGO stemning og inviterer til LEGO sjov på Centertorvet, hvor der er LEG og SJOV med masser af legoklodser, lego- film og konkurrencer. I weekenderne kan børnene være heldige at støde på en af vores Lego-mænd, som gerne giver en high-five, et kram og et billede. Der kan bygges med klodser hele dagen i centrets åbningstid, som er mandag-fredag kl. 10-19 og weekenderne fra kl. 10-16 – og det er gratis at prøve. Det foregår i ugerne 26-32.


Lego entusiasterne ”Byggepladen” på besøg

Lørdag d. 30. juni og søndag d. 1. juli kl. 10–16 udvider vi vores LEGO hygge på Centertorvet. Her kan du stadigvæk bygge med LEGO og Duplo, men samtidig kan du også komme og møde Byggepladen.

Byggepladen er en dansk forening for LEGO entusiaster, der blev stiftet i 2003 af LEGO fans, som ønskede en forening, hvor danskere kunne være fælles om deres forkærlighed for LEGO, som har begejstret børn og voksne i hele verden. Vi får besøg af 2 – 3 af Byggepladens medlemmer, som udstiller nogle af deres kreative LEGO bygningsværker og samtidig vil bygge på et projekt, mens de er her. Om søndagen medbringer de en stor ‘spillemaskine’, hvor man skal få tre på stribe. Den er fuld udstyret med LEGO robotter og lys.

Så kig forbi Centertorvet og bliv inspireret til endnu mere LEGO leg af kyndige entusiaster.

Udklæk din egen Dino

Dinoerne flytter ind på Centertorvet hele sommerferien i et sjovt, interaktivt spil, hvor alle børn kan skabe og pleje deres egen dinosaurus.

Sæt dig til rette ved en af dino-stationerne og udklæk din egen lille dino på Dino-sletten. Vælg farve og navn og giv din lille dino mad og vand, når den slippes ud på Dino-sletten for at vokse sig stor og stærk sammen med alle de andre dino’er. Det er gratis at prøve og det foregår i ugerne 26-31.

 

Sommerferiebillet

I uge 25-32, kan du også købe en sommerferie VIP-billet i Randers Storcenter. Med denne billet i hånden kan du gå rundt i centret og få gaver og lækkerier.
Feriebilletten kan købes i INFOboden på Centertorvet fra lørdag d. 23. juni til og med søndag d. 12. august, og er også gyldig i samme periode. En billet koster kr. 50 og har en værdi på ca. 150 kr.

 

Så glæd dig til LEGO og DINO sommerferie i Randers Storcenter.


I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP