Shuttlebus og ekstra parkering til Bilkas åbningsfest

Åbningsfest for Bilka

Fredag d. 3. august åbner Bilka dørene for et nyt kæmpestort hypermarked i Randers Storcenter. Alle 58 butikker er med i festen og holder åbent til kl. 20 både fredag, lørdag og søndag. Og centrets 10 restauranter og caféer holder åbent helt til kl. 21, så der er rig mulighed for at få det hele med hen over de tre dage.

 

Vær med helt fra starten

Bilka slår dørene op den 3. august kl. 6 om morgenen, og alle kunder er inviteret med til den officielle åbning, som starter allerede fra kl. 05.00 med gratis kaffe og rundstykker udenfor centret ved grøn indgang.

Kl. 05.45 vil bl.a. Karin Salling sammen med Randers´ borgmester Torben Hansen holde officielle taler og klippe den røde snor over.

Er du ikke blandt de morgenfriske, holder Bilka åbent fra 6-24 alle dage, så du har masser af tid til at få glæde af de mange events og tilbud.

Hele weekenden vil der være events og konkurrencer for hele familien, og blandt andet vil vinderen af Dansk Melodi Grand Prix, Jonas Rasmussen optræde fredag d. 3. august kl. 11.00 på Centertorvet.

 

Shuttlebus og ekstra parkering

Bilkas åbning og fødselsdagsfest trækker helt sikket mange mennesker til, så derfor er der lavet ekstra parkeringspladser (fredag, lørdag og søndag) over for Randers Storcenter (SE KORT HER),  hvor der vil være mulighed for at hente og aflevere kundevogne. Herudover er der sat gratis shuttlebus ind, mellem Randers midtby og centret alle tre dage fra kl. 6-24.

Centret sender live via Radio ABC denne morgen, så her kan du også følge med i begivenhederne, hvis du ikke lige kan komme forbi.

 

Vi glæder os til at se dig til Åbningsfest for BILKA fredag d. 3. august.


I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP