Seneste nyt

20.03.20

Matas og Normal åbner igen i dag i centret og der vil være adgang til butikkerne via grøn indgang.

 

18.03.20

Randers Storcenter holder delvist lukket fra i dag og til og med 10. maj 2020. Dog kan du stadigvæk handle fysisk i Bilka og på Apoteket via grøn indgang. Bilka har åbent alle dage kl. 7-23. Apoteket har åbent mandag – fredag 10-18 samt lørdag – søndag kl. 10-15.

Ophold i det øvrige center er ikke tilladt.

De fleste af centrets butikker har online shopping mulighed. Læs mere på de enkelte butikkers egne sider eller hold dig opdateret her på hjemmesiden.

 

17.03.20

Information fra Randers Storcenters ejer: Danske Shoppingcentre:

Vores centre følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor lukker de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker, fra og med 18. marts til og med 30. marts 2020. Centrene vil fortsat være begrænsede åbne, så der er adgang til fødevarer og medicin.

 

16.03.20

Randers Storcenters specialbutikker og enkelte restauranter ændrer midlertidigt åbningstiderne til følgende:

Mandag-fredag kl. 11-18
Lørdag -søndag kl. 10-16

Dette gælder til og med søndag d. 29. marts.

Apoteket har åbent som normalt mandag – fredag kl. 10 – 18 samt lørdag – søndag kl. 10 – 15.

Bilka holder åbent alle dage kl. 7 – 23.

Enkelte butikker har andre åbningstider. Se butikkernes egne hjemmesider, hvis du vil være helt sikker.

Vi håber på Jeres forståelse.

 

16.03.20

Ud fra et forsigtighedsprincip kan siddeområdet omkring Bilkas quick food og siddepladserne hos Carl’s Jr midlertidig ikke benyttes. Der kan selvfølgelig stadigvæk bestilles take away begge steder. Carl’s Jr. lukker midlertidigt alle dage kl. 19.

Der kan ligeledes hentes mad hos Joe & the Juice. De ændrer midlertidigt åbningstiderne til man – fre kl. 10 – 18 og lør – søn kl. 10 – 16.


16.03.20

Information fra Randers Storcenters ejer: Danske Shoppingcentre:

”Danske Shoppingcentre følger fortsat corona-situationen meget tæt, og vi er i løbende dialog med relevante myndigheder. Vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne.

Vi holder centrene åbne, men der kan være reducerede åbningstider for visse butikker samt enkelte butikker, som helt har besluttet at lukke. Hvad angår restauranter og caféer vil de, der fortsat har åbent, være begrænset i forhold til antal gæster for at minimere smitterisikoen.

Langt de fleste af vores centre indeholder store dagligvarebutikker, apoteker, optikere etc., som skal forsyne den danske befolkning med varer, og af den årsag vil vi, så vidt det er muligt og i tråd med myndighedernes anbefalinger, holde centrene åbne. 

Vi vil selvfølgelig fortsat tage alle mulige forholdsregler, så som ekstra rengøring, ekstra håndsprit og være med til at sikre, at personer ikke er for tæt på hinanden, og vi følger løbende myndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlinger, og alle underholdningsarrangementer og lignende i centrene aflyses.

Vores kunder og deres sikkerhed er i højsædet, og derfor tager vi selvfølgelig de nødvendige forbehold.”


13.03.20

Som opfølgning på myndighedernes anbefaling, vælger følgende af centrets restauranter at holde lukket fra dags dato:

CoccoBello – på Centertorvet

Restaurant NOK – v. rød indgang

Wilhelms Deli – v. rød indgang

China Café – v. rød indgang

Situationen bliver vurderet løbende og vi holder jer selvfølgelig opdateret med, hvornår der bliver åbnet igen.
På forhånd tak for jeres forståelse.


12.03.20

Vi følger corona-situationen meget tæt

Randers Storcenters ejere: Danske Shoppingcentre er i løbende dialog med relevante myndigheder, og vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne.
Randers Storcenter holder åbent, men der kan være enkelte butikker, som selv har besluttet at holde lukket.

Bilka er en af de mange dagligvarebutikker, som skal forsyne den danske befolkning med fødevarer, og bl.a. af den årsag vil vi, så vidt det er muligt og i tråd med myndighedernes anbefalinger, holde centret åbent.

Vi vil selvfølgelig fortsat tage alle mulige forholdsregler, så som ekstra rengøring, ekstra håndsprit og være med til at sikre, at personer ikke er for tæt på hinanden, og vi følger løbende myndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlinger, og alle underholdningsarrangementer og lignende aflyses.

I – vores kunder og jeres sikkerhed er i højsædet, og derfor tager vi selvfølgelig de nødvendige forbehold.

Du kan løbende holde dig orienteret om centret via vores sociale medier og her på vores hjemmeside.


I butikkerne lige nu

TIL TOP