Seneste nyt

26.08.20

Nye gode vaner hos kunderne i Randers Storcenter

Kunderne og ansatte i Randers Storcenter har siden genåbningen været rigtig gode til at passe på hinanden, bruge håndsprit og holde afstand – og det skal vi blive ved med.

Det bemærkes også, at kunderne udnytter den lange åbningstid vi har; hele ugen igennem, til at få shoppet de varer og tilbud, som de ønsker. Det sker både tidligt og sent, så der er plads til alle og med afstand til hinanden.

Kunderne har efter genåbningen tillagt sig nye og gode vaner, og dem bakker vi op, og holder derfor fast i vores lange åbningstider, og minimerer af samme årsag events som tiltrækker mange mennesker.

I centret guider vi kunderne til: at følge de sikkerheds anvisninger vi har opstillet; både via skiltning, personlig kontakt samt via højtalerne. Det er vores oplevelse, at hovedparten af vores kunder følger disse, og at anvisningerne er med til at gøre kunderne mere trygge i, hvordan man skal agere i centret.

Centret har åbent alle ugens dage, hverdage fra kl. 10-19 og weekenderne fra kl. 10-18.
Restauranterne en time længere. Bilka holder også åbent alle ugens dage fra kl. 7-23.

Sammen skal vi passe på hinanden.

 

12.08.20

HUSK AT GOD AFSTAND ER GOD STIL

For at vi sammen kan skabe trygge rammer for alle, beder vi alle vores kunder om:

  • at benytte det opstillede håndsprit
  • at følge pilene i centret og holde til højre
  • at tjekke, hvor mange kunder, der må være i de enkelte butikker, og vente med at gå ind, hvis maksimum er nået
  • altid at følge medarbejdernes anvisninger
  • at tage på shopping på hverdage eller i ydretimerne i weekenden, hvis man har muligheden

Tak, sammen skal vi passe på hinanden.

 

09.05.20

Pressemeddelelse fra Danske Shoppingcentre:

Sikker og forsvarlig genåbning af de danske shoppingcentre

Den 11. maj åbner Danske Shoppingcentres 17 shoppingcentre igen. Og selvom det er en utrolig glædelig begivenhed, bliver genåbningen ikke fejret med festfyrværkeri og først-til-mølle tilbud.

Der bliver tale om en kontrolleret åbning, hvor der skabes afstand mellem kunderne og sikres, at alle sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdes.

”Vi har brugt ventetiden på at klargøre centrene til den nye virkelighed, vi alle møder. Det er vigtigt for os, at alle får mulighed for at besøge centrene på en sikker og forsvarlig måde, og vi vil gøre vores yderste for at sikre trygge rammer for alle”, fortæller Eva Handest, kommerciel direktør i Danske Shoppingcentre P/S.

Genåbningen vil følge en detaljeret plan, der er tilpasset de nye sundhedsregler, og der er samtidig foretaget en række tiltag i centrene, så det sker sikkert og trygt for alle, kunder som butikspersonale.

Trygge rammer
I shoppingcentrene er der stor fokus på at holde afstand mellem kunderne. Ved trafikale knudepunkter implementeres afstandsmarkeringer, bl.a. ved ind- og udgange, ved smalle passager og ved trapper eller rulletrapper. Og som det kendes fra trafikken, vil kundestrømmen reguleres med retningspile og stiplede midterlinjer. I alle 17 centre følges Sundhedsstyrelsens guidelines. For at sikre at kravene efterleves, er der etableret live overvågning af antallet af kunder.

”Ved at overvåge antallet af kunder via vores kundetællersystem har vi en sikkerhed for, at der på intet tidspunkt vil befinde sig flere besøgende i centrene, end at vi kan overholde retningslinjerne”, siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i DEAS, som administrerer Danske Shoppingcentres 17 centre.

Ved alle indgange til både shoppingcenter og butikker placeres skilte, der indikerer, hvor mange personer der må være i centret eller butikken ad gangen. Centervagterne instrueres desuden i at opløse evt. større grupper.

Ekstra rengøring
Et andet stort fokusområde er rengøring, og også her er der taget yderligere tiltag for at sikre kundernes tur gennem centret. Der er placeret hånddesinfektionsdispensere ved ind- og udgange, ved kundetoiletter og andre centrale steder i centret.
For at sikre så få berøringsflader så muligt, er hovedparten af blandingsbatterierne på kundetoiletter udskiftet til berøringsfri armaturer. På områder, hvor man ikke kan undgå berøring, er der særligt fokus på vask og desinficering.

For mere information:
Eva Handest, kommerciel direktør i Danske Shoppingcentre, mobil 20 34 09 82
Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør, DEAS, mobil 27 75 56 05

 

08.05.20

Mandag, d. 11. maj kl. 10.00 åbner butikkerne i Randers Storcenter igen, og vi glæder os til at byde Jer alle velkommen tilbage. Ventetiden har vi bl.a. brugt på at friske centret op for dig, og endda med en ny butik: Vibholm guld og sølv.

Vi følger alle myndighedernes retningslinjer, og har afmærket og skiltet rundt om i centret, så du ved, hvordan du skal forholde dig, så vi sammen gør det trygt at handle i centret.

I den første tid efter genåbningen, vil der være uregelmæssigheder omkring caféer, restauranter og enkelte butikker. Så tjek vores hjemmeside eller vores sociale medier, inden du besøger os. Her vil vi holde dig løbende opdateret med sidste nyt.

Vi har åbent alle dage – hele ugen, så der er masser af plads og tid til at handle i trygge omgivelser.

Vi glæder os så meget til at se dig igen.

 

21.04.20

Fra onsdag d. 22. april åbner Carl’s Jr for take away alle ugens dage kl. 10-21.

Thiele holder åbent i begrænset omfang. Se åbningstiderne her

 

20.03.20

Matas og Normal åbner igen i dag i centret og der vil være adgang til butikkerne via grøn indgang.

 

18.03.20

Randers Storcenter holder delvist lukket fra i dag og til og med 10. maj 2020. Dog kan du stadigvæk handle fysisk i Bilka og på Apoteket via grøn indgang. Bilka har åbent alle dage kl. 7-23. Apoteket har åbent mandag – fredag 10-18 samt lørdag – søndag kl. 10-15.

Ophold i det øvrige center er ikke tilladt.

De fleste af centrets butikker har online shopping mulighed. Læs mere på de enkelte butikkers egne sider eller hold dig opdateret her på hjemmesiden.

 

17.03.20

Information fra Randers Storcenters ejer: Danske Shoppingcentre:

Vores centre følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor lukker de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker, fra og med 18. marts til og med 30. marts 2020. Centrene vil fortsat være begrænsede åbne, så der er adgang til fødevarer og medicin.

 

16.03.20

Randers Storcenters specialbutikker og enkelte restauranter ændrer midlertidigt åbningstiderne til følgende:

Mandag-fredag kl. 11-18
Lørdag -søndag kl. 10-16

Dette gælder til og med søndag d. 29. marts.

Apoteket har åbent som normalt mandag – fredag kl. 10 – 18 samt lørdag – søndag kl. 10 – 15.

Bilka holder åbent alle dage kl. 7 – 23.

Enkelte butikker har andre åbningstider. Se butikkernes egne hjemmesider, hvis du vil være helt sikker.

Vi håber på Jeres forståelse.

 

16.03.20

Ud fra et forsigtighedsprincip kan siddeområdet omkring Bilkas quick food og siddepladserne hos Carl’s Jr midlertidig ikke benyttes. Der kan selvfølgelig stadigvæk bestilles take away begge steder. Carl’s Jr. lukker midlertidigt alle dage kl. 19.

Der kan ligeledes hentes mad hos Joe & the Juice. De ændrer midlertidigt åbningstiderne til man – fre kl. 10 – 18 og lør – søn kl. 10 – 16.


16.03.20

Information fra Randers Storcenters ejer: Danske Shoppingcentre:

”Danske Shoppingcentre følger fortsat corona-situationen meget tæt, og vi er i løbende dialog med relevante myndigheder. Vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne.

Vi holder centrene åbne, men der kan være reducerede åbningstider for visse butikker samt enkelte butikker, som helt har besluttet at lukke. Hvad angår restauranter og caféer vil de, der fortsat har åbent, være begrænset i forhold til antal gæster for at minimere smitterisikoen.

Langt de fleste af vores centre indeholder store dagligvarebutikker, apoteker, optikere etc., som skal forsyne den danske befolkning med varer, og af den årsag vil vi, så vidt det er muligt og i tråd med myndighedernes anbefalinger, holde centrene åbne. 

Vi vil selvfølgelig fortsat tage alle mulige forholdsregler, så som ekstra rengøring, ekstra håndsprit og være med til at sikre, at personer ikke er for tæt på hinanden, og vi følger løbende myndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlinger, og alle underholdningsarrangementer og lignende i centrene aflyses.

Vores kunder og deres sikkerhed er i højsædet, og derfor tager vi selvfølgelig de nødvendige forbehold.”


13.03.20

Som opfølgning på myndighedernes anbefaling, vælger følgende af centrets restauranter at holde lukket fra dags dato:

CoccoBello – på Centertorvet

Restaurant NOK – v. rød indgang

Wilhelms Deli – v. rød indgang

China Café – v. rød indgang

Situationen bliver vurderet løbende og vi holder jer selvfølgelig opdateret med, hvornår der bliver åbnet igen.
På forhånd tak for jeres forståelse.


12.03.20

Vi følger corona-situationen meget tæt

Randers Storcenters ejere: Danske Shoppingcentre er i løbende dialog med relevante myndigheder, og vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne.
Randers Storcenter holder åbent, men der kan være enkelte butikker, som selv har besluttet at holde lukket.

Bilka er en af de mange dagligvarebutikker, som skal forsyne den danske befolkning med fødevarer, og bl.a. af den årsag vil vi, så vidt det er muligt og i tråd med myndighedernes anbefalinger, holde centret åbent.

Vi vil selvfølgelig fortsat tage alle mulige forholdsregler, så som ekstra rengøring, ekstra håndsprit og være med til at sikre, at personer ikke er for tæt på hinanden, og vi følger løbende myndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlinger, og alle underholdningsarrangementer og lignende aflyses.

I – vores kunder og jeres sikkerhed er i højsædet, og derfor tager vi selvfølgelig de nødvendige forbehold.

Du kan løbende holde dig orienteret om centret via vores sociale medier og her på vores hjemmeside.


I butikkerne lige nu

TIL TOP