Pilgrim er månedens butik i juni

Månedens butik i juni i Randers Storcenter blev smykkebutikken Pilgrim i gul gade.

 

Hver måned til og med november måned kårer vi månedens butik. Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker – og der kan også stemmes online på vores hjemmeside.

Blandt alle dem, der har stemt – trækker vi hver måned et gavekort på kr. 500.

I juni måned blev Pilgrim butikken kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Søde og smilende personale, stort udvalg, flot butik altid med spændende nyheder, fantastisk service, god betjening. Altid et besøg værd”

 

Pilgrim er fashionable og klassiske smykker, ure og solbriller til kvinder. Alle Pilgrims kollektioner er designet i Danmark af et dygtigt designteam, og alle smykkerne er håndlavede og belagt med enten guld, sølv, hæmatit eller rosaguld.

Med fire kollektionerne om året, der sælges verden over, kan du være sikker på altid at finde et smykke, der matcher tidens tendenser. Pilgrim butikken i Randers Storcenter ligger i gul gade og her kan du altid finde et unikt smykke, der passer til din stil.

På billedet er det et kendt ansigt i butikken, butikschef Kristina Lykke, som har arbejdet 7 år i Pilgrim Randers Storcenter,  der modtager diplom og blomster.


I butikkerne lige nu

TIL TOP