Name it er månedens butik i april

Året igennem ønsker Randers Storcenter at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os. Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for alle her i centret. Hver måned til og med november måned kårer vi månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker – og der kan også stemmes online på vores hjemmeside. Blandt alle dem der har stemt – har vi hver måned udtrukket et gavekort på kr. 500 – SÅ KUNDERNE også har vundet igennem hele perioden.

I april måned blev børnetøjs butikken Name It kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Fantastisk kundeservice og lækkert tøj til børnene, Altid glade og positive medarbejdere, Kompetent hjælp og rådgivning, Hjælpsomme og høflige, Altid smilende, Super tøj til fine priser.”

Name it har børnetøj fra 0-12 år og er inddelt i følgende mærker: – New born 50 – 74 cm. – Mini 80 – 104 cm. – Kids 110 – 152 cm. Name it er en del af virksomheden Bestseller, der også fører mærkerne Outfitters, Object, Vero Moda, Only, Jack & Jones og Vila.


I butikkerne lige nu

TIL TOP