Message er månedens butik

I oktober måned blev modebutikken Message kundernes favorit, og kunderne skrev blandt andet: “hyggelig stemning i butikken, de er hjælpsomme, super god energi, fantastisk service, personalet ved, hvad der er godt til kunderne, søde, smilende og kompetente piger, flotte styles, bedste service, godt udvalg, fedt tøj og søde ekspedienter”.

Året igennem ønsker Randers Storcenter at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om butikkerne. Hver måned til og med november måned kårer vi månedens butik. Kunderne stemmer på butikkerne og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker – og der kan også stemmes on-line på vores hjemmeside. Blandt alle der har stemt, udtrækker vi hver måned en heldig kunde, som vinder et gavekort på kr. 500.

 

Beskrivelse af Message, Randers Storcenter 

MESSAGE er en multi-brand konceptbutik, som profilerer en vifte af mode med styles til unge kvinder. De består af 32 multibrandstores – 26 i Danmark og 6 i Norge. Message åbnede den første butik tilbage i 1997. I 2003 lancerede de mbyM som et subbrand til Message. Siden er mbyM gået hen og blevet et meget populært brand, ikke kun i Message butikkerne, men faktisk kan du finde det i over 500 butikker rundt om i Europa. Hos Message finder du både overtøj, trøjer, kjoler, bukser, undertøj, sko og meget mere. Derudover finder du en bred vifte af forskelligt tilbehør, alt indenfor tidens trends – blandt andet tasker, strømper, smykker og hår accessories. Hos Message finder du et bredt udvalg af både danske og internationale mærker bl.a.: mbyM, Rosie & Roses, Global-Funk, Second Female, Fragment og Project Unknown.

 

På billedet ses fra venstre – Camilla Rasmussen, Helena Schiøttz Carlsen og Mette Holst (butikschef).


I butikkerne lige nu

TIL TOP