Konfirmandmodeshow 2019

Traditionen tro afholder Randers Storcenter den første weekend i februar, konfirmandmodeshow for de kommende konfirmander i 2019 og billetterne bliver sat til salg d. 27. december kl. 10.

Der afholdes 4 shows i denne weekend, lørdag kl. 11 og 13 samt søndag kl. 11 og 13. Der vises inspiration på catwalken fra 33 butikker til både 1. og 2. dagen.

Igen i år er det Randers Gymnastiske Forenings mange dygtige pige- og drengegymnaster, der viser både tøj og dansetalent frem via et festligt, underholdende, tempofyldt og inspirerende modeshow.

Showene kan gratis ses af alle gæster i Randers Storcenter, men ønsker man et bedre og mere komfortabelt udsyn, er det muligt at købe en VIP-billet til et af showene, som samtidig giver lidt flere fordele. Billetterne koster kr. 50,- pr. stk. og kan købes i INFOboden på Centertorvet eller på centrets hjemmeside. På billetten får man nummereret siddeplads, showbook, rabatter til udvalgte butikker og frokost inkluderet. Derudover er der flotte præmier på højkant på billetten, hvor man bl.a. kan vinde en klassetur til Nordisk Film Biografer Randers, Randers Regnskov og Tivoli Friheden samt en kørsel i Limousine eller Audi på konfirmationsdagen.

ALLE BILLETTER ER UDSOLGT, MEN MAN KAN ALTID FINDE EN STÅPLADS OG NYDE SHOWET ALLIGEVEL.


I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP