Flying Tiger Copenhagen er månedens butik

Månedens butik i sommermåneden – juli i Randers Storcenter blev Flying Tiger Copenhagen

 

Hver måned til og med november måned kårer vi månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemme online på vores hjemmeside.

Blandt alle dem der har stemt – har vi hver måned udtrukket et gavekort på kr. 500 – SÅ KUNDERNE også har vundet igennem hele perioden.

 

I juli måned blev Flying Tiger Copenhagen butikken kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ” Bedste butik – mine børn elsker den. Godt udvalg til billige penge. Ting man kan bruge i hverdagen og billige – og venligt og hjælpsomt personale. Overskueligt, ren og opfyldt butik. En butik vi altid kan bruge tid på – og nyder det. Hjælpsom personale, med overblik. ”

 

Beskrivelse af butikken Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen ændrer din opfattelse af, hvad det er muligt at købe for 10 og 20 kroner – og nu også for 50 og 100 kroner.

Flying Tiger Copenhagen er: havebutik, boligbutik, isenkræmmer, papirhandel, pladebutik, legetøjsbutik og parfumeri.

I Flying Tiger Copenhagen finder du både varer, du har behov for, og varer du ikke anede fandtes. Med Flying Tiger Copenhagens varer kan du finde din indre kreativitet frem. Du kan finde sjove spil og idéer så du altid kan skabe en hyggelig stund for venner og familie. Kom og se alle de uundværlige ting du ikke vidste, at du manglede!

 

Foto:

På billedet ses butikschef Charlotte Glavind med diplomet, Dorthe Jensen med blomsterne og assistent Ann-Katrine Egholm.


I butikkerne lige nu

TIL TOP