Efterårsferie i Randers Storcenter

Efterårsferie i Randers Storcenter

Skolernes Efterårsferie – uge 42, er lige på trapperne, og i Randers Storcenter står vi klar til at modtage de mange, der har fri i denne uge. Butikkerne er klar med masser af lækkert efterårsmod og gode tilbud, og i centret har vi gjort klar til sjove aktiviteter for hele familien. Traditionen tro kan børnene gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes for kr. 50 i INFOboden på Centertorvet fra lørdag d. 15. oktober til og med søndag d. 23. oktober, og er også gyldigt i samme periode. 

HIGH JUMPsjove elastik-hop på trampoliner

Fra lørdag d. 15. oktober til og med søndag d. 23. oktober i tidsrummet : hverdage kl. 10-18 og weekenden kl. 10-16 kan alle børn og barnlige sjæle prøve de sjove elastik-hop på trampoliner.

Billet til disse hop kan købes i INFOboden på centertorvet

Gratis naturpasserhæfte til alle børn

Rundt i Randers Storcenter er der i uge 41-43 sat nyttig info op med tips til, hvordan du i din dagligdag kan hjælpe naturen. I samarbejde med Randers Regnskov udleverer Randers Storcenters INFObod en lille håndbog med en masse gode tips til, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe naturen. Få dit gratis naturpasserhæfte i INFOboden i Randers Storcenter i ugerne 41-43.

 


I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP