Deichmann er månedens butik

Randers Storcenter ønsker at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os. Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for os alle her i centeret.

Hver måned fra april og frem til november, kåres månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemme online på vores hjemmeside.

Blandt alle dem der stemmer – trækker vi hver måned lod om et gavekort på kr. 500 – SÅ KUNDERNE også kan vinde.

 

I oktober måned blev skobutikken DEICHMANN kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Pæn og oprydet butik, der giver mig overblik – og er nem at finde rundt i”, ”Sødt personale, som er god til at skaffe varer fra andre butikker, hvis min størrelse er udsolgt”. ”Altid et besøg værd omkring ”sidste par hylden” – og med store fordele”, ”Altid sko i alle prisklasser, smarte, moderne – og praktiske”, ”Dejligt med en butik hvor hele familien kan finde det vi har brug for..”


Deichmann, en skobutik for hele familien.

Uanset skostørrelse eller økonomi, temperament eller humør, smag eller stil, har Deichmann skoene som det passer dig.

Hos Deichmann handler du som det passer dig. Vil du have modetips og gode råd, så hjælper butikkens venlige og kyndige personale gerne. Foretrækker du at handle hurtigt og enkelt? Alle tilgængelige størrelser står fremme i butikken, og det er helt ok at prøve så mange sko som du vil! Vil du se på vores udvalg først , eller foretrækker du at shoppe hjemmefra? Besøg os på www.deichmann.com

Uanset hvad du er ude efter – Deichmann har de rette sko til netop dig!


I butikkerne lige nu

TIL TOP