DREAM

Centerdeko: Slap bare helt af … og DREAM

Tag forbi Randers Storcenter og bliv hængende til en kop varm kaffe eller en hyggelig sludder i en af vores nye loungeområder, eller lad dig drage og drøm dig væk i vores nye, store og helt unikke kunstværk på Store Torv: DREAM.DREAM – Kunstværket på Store Torv

Som du måske har bemærket, er der kommet nyt interiør i centret. Førende indretningsarkitek­ter med speciale i rum har tegnet, udviklet, byg­get og implementeret flere forskellige løsninger rundt omkring i centrets gange.

Spændende materialer og måder at mixe det på i tidløst design, som vi håber, du vil tage godt imod og nyde i en velfortjent pause under din shoppingtur i centret.

Der er ophængt store skærme i centret, hvor man kan få seneste nyt fra os omkring tilbud, events mm.

På Store Torv har vi flyttet Infoboden til siden, (mellem H&M og Mørup), så der er plads til vores forskellige events og happenings under kunstværket, DREAM.

Kunstværket DREAM er i skrivende stund ikke helt færdigt endnu.

Ifølge kunstneren, Morten Bøgh Andersen, er det netop samspillet mellem himlen, skyerne, refleksionerne i spejlene og farven på værket, der skal give publikum en drømmende oplevelse og følelsen af det uendelige. De sidste detaljer i kunstværket bliver udført i uge 37, så du kan opleve kunstværket DREAM i sensommerens solstråler.

Tag forbi Randers Storcenter og oplev det nye kunstværk eller se DREAM i denne måneds magasin.

 I magasinet finder du også:

Herremode: Klassisk vest eller Chinatown Market? Hvad er efterårets trends?
Interview: På evigt eventyr med stylisten, Sussi
Mode: Efterårets musthaves


TIL TOP