Café Fry er månedens butik

Månedens butik i juli – Café Fry

Randers Storcenter ønsker at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os.

Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for os alle her i centret.

Hver måned fra april og frem til november, kåres månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker – og der kan også stemmes online på vores hjemmeside.

 

Blandt alle dem der stemmer – trækker vi hver måned lod om et gavekort på kr. 500 – SÅ KUNDERNE også kan vinde.

 

I juli måned blev Cafe Fry kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”God service, hyggeligt sted, lækker mad, smilende og venligt personale, gode priser, pænt og rent – og så har de oveni studierabatJ ”

Cafe Fry er rimelig ny i Randes Storcenter, under et år…  da de åbnede midt i september måned sidste år. Så det er rigtig dejligt at se, at kunderne har taget rigtig godt imod restauranten.

Restauranten ligger ved blå indgang, og har både indendørs og udendørs serveringsmuligheder. Her i sommeren har den udendørs terrasse også været flittigt brugt.

 

Cafe FRY er et sted for både det yngre og det ældre publikum. Konceptet er kvalitetsmad til rimelige priser og et meget bredt menukort. Cafeen holder åbent alle ugens dage fra kl. 10-21 også  i weekenden.

De tilbyder sunde retter serveret med friske råvarer og menuen består af alt fra brunch, frokost og til aftenmenuer.  FRY er specielt kendt for sin pastaret – ”den gode gamle pastasalat”, men FRY’s favoritter og specialiteter består også af burgere, sandwich og mexicanske retter. Om den blot står på hyggelige stunder sammen med de nærmeste, god mad eller bare en kop kaffe, så har vi de helt perfekte rammer og byder jer velkommen – derfor er Cafe FRY meget mere end en café…


I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP