Børn hjalp børn

Børn hjalp børn til 2nd TOY DAY ved Randers Storcenter

Søndag d. 25. juni afholdte Randers Storcenter i samarbejde med McDonalds Paderup det femte 2nd TOY DAY i streg – et børneloppemarked for velgørenhed.

600 P-pladser foran centret blev denne søndag omdannet til et kæmpe børneloppemarked, hvor børnene solgte ud af deres gamle legetøj m.m.

Salget gik rigtig godt rundt omkring i boderne – og mange af børnene havde solgt ting for omkring 1000 kr. og derover. Lego, cykler, skateboard, dukker, bamser og masser af små dyr fyldte de mange boder.

Hen over dagen underholdte Ronald McDonald på scenen med trylleshows og sjove historier. Det blev grint meget og Ronald kunne virkelig få børnene til at råbe højt, når han drillede dem. Mange børneansigter fik denne dag en anden kulør – enten af solen, eller en flot ansigtsmaling, som der også var mulighed for at få på pladsen.

 

Som noget nyt, fik 2nd TOY DAY besøg af Beredskabet Randers. De har ved flere af de gamle flotte brandbiler med, og børn og andre interesserede fik en god historie om de flotte biler. Vandsprøjt og brand øvelser og information var også en stor del af dagen. Og alle hygge sig med de mange tiltag på p-pladsen denne dag – trods regnbyer.

Blandt alle de deltagende børn blev der hele dagen udtrukket mange præmier, som rigtig mange sponsorer og centrets butikker havde doneret.

Da salgsboderne lukkede kl. 15, kunne børnene aflevere de restende ting, de ikke ønskede at tage med hjem til velgørenhed. I år var det organisationen Mødrehjælpen Randers der stod klar til at overtage de overskydende ting.

Dette års 2nd TOY DAY indbragte i alt kr. 13.500 til velgørenhed, og pengene sendes nu videre til Ronald McDonald børnefond.


I butikkerne lige nu

TIL TOP