Børn hjalp børn til 2nd TOY DAY ved Randers Storcenter

Søndag d. 24. juni afholdte Randers Storcenter i samarbejde med McDonalds Paderup det 6. 2nd TOY DAY i streg – et børneloppemarked for velgørenhed.

Omkring 400 P-pladser foran centret blev denne søndag omdannet til et kæmpe børneloppemarked, hvor børnene solgte ud af deres gamle legetøj m.m.

Salget gik rigtig godt rundt omkring i boderne – og mange af børnene havde solgt ting for i gennemsnit omkring 1200 kr.

Lego, cykler, skateboard, dukker, bamser og masser af små dyr fyldte de mange boder.

Hen over dagen underholdte Ronald McDonald på scenen med trylleshows og sjove historier. Der blev grint meget og Ronald kunne virkelig få børnene til at råbe højt, når han drillede dem. Mange børneansigter fik denne dag en anden kulør – enten af solen, eller en flot ansigtsmaling, som der også var mulighed for at få på pladsen.

 

For andet år i træk, fik 2nd TOY DAY besøg af Beredskabet Randers. De havde flere af de gamle flotte brandbiler med, og børn og andre interesserede fik en god historie om de flotte biler.

 

Blandt alle de deltagende børn blev der hele dagen udtrukket mange præmier, som rigtig mange sponsorer og centrets butikker havde doneret.

 

Da salgsboderne lukkede kl. 15, kunne børnene aflevere de restende ting, de ikke ønskede at tage med hjem til velgørenhed.

I år stod organisationen Mødrehjælpen Randers igen klar til at overtage de overskydende ting.

 

Dette års 2nd TOY DAY indbragte i alt kr. 14.000 til velgørenhed, og pengene sendes nu videre til Ronald McDonald børnefond.


TIL TOP