B.young er månedens butik

Månedens butik i august – B.young i Randers Storcenter

Randers Storcenter ønsker at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om os. Derfor er der lavet en konkurrence for kunderne – og for os alle her i centeret.

Hver måned fra april og frem til november, kåres månedens butik. Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemme online på vores hjemmeside. Blandt alle dem, der stemmer – trækker vi hver måned lod om et gavekort på kr. 500,- – SÅ KUNDERNE også kan vinde.

I august måned blev B.young kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Lækkert udvalg, opmærksom og smilende, venligt personale”, ”Altid glade og smilende og gode til at hjælpe”, ”Fedt tøj og søde ekspedienter”.

”B.young åbnede i marts måned 2017, og er stadig en ”ny” butik i centret. Så at få denne anerkendelse af vores kunder gør os utrolig stolte” fortæller butikschef Gitte Klit.

I butikken i Randers Storcenter findes et bredt udvalg af lækre styles fra b.young, og der føres også mærker som ICHI, Fransa, Soaked in Luxury samt PULZ.


I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP