Casting med Little-People 19. oktober | 13:00

Nyhed: Randers Storcenters nye udendørs julemarkedsgade CHARITY STREET//RSC

Som noget helt nyt åbner Randers Storcenter i år en ny udendørs ”gade” nemlig CHARITY STREET // RSC i velgørenhedens tegn. Julemarkedet åbner lørdag d. 19. november og har åbent alle dage op til jul – og også mellem jul og nytår.

Markedet består i år af 6 små og store julehuse, som er placeret lige uden for grøn indgang. I flere af husene kan du komme ind og sidde og nyde de mange lækkerier.

Gaden vil emme af al den gode julehygge, som hører julen til. Tag børnene med, når julemanden og hans nisseorkester åbner Charity Street d. 19. november kl. 10.

Glæd dig til en masse skønne boder, der dufter og smager af jul, og så støtter du samtidig en god sag.

Med Charity Street kan du være med til at hjælpe andre i julen. Husenes beboere og Randers Storcenter bidrager alle til velgørenhed. 


Så mange som muligt skal have julehjælp!

Med Charity Street bestræber Dansk Folkehjælp Djurs-Randers-afdelingen sig på, at alle de personer, der i år søger og er godkendt til julehjælp i Randers, Syddjurs og Norddjurs kommuner, får hjælp i år. Vi er stolte af at kunne hjælpe i fællesskab og ser frem til at glæde rigtig mange med vores ekstra indsats i år.

 

Sådan søger du julehjælp

Julehjælp fordeles hvert år over hele landet, og hver indsamlet krone går ubeskåret til julepakker til familierne. Pakkerne består af et godt udvalg af kolonialvarer samt gavekort til en sportsforretning og en legetøjsforretning. Alt sammen til en værdi af 1.500 kr.

Alle ansøgninger udfyldes elektronisk via organisationens hjemmeside www.folkehjaelp.dk. 

 

Åbningstider CHARITY STREET

D. 19. – 30. november: man-fredag kl. 10-19 og lørdag-søndag kl. 10-16

D. 1.-23. december + 27.-30. december: Alle dage 10-19

Fredag d. 25. november: kl. 10-22

D. 24.-26. december: Lukket

D. 27.-30. december: Kl. 10-19

31. december: kl. 10-14

 

I CHARITY STREET finder du boder med

Brændte mandler, kandiserede æbler og juleslik

Pandekager med fyld

Gløgg & æbleskiver

Vafler med is eller syltetøj

Varm kakao

Mor Karens flæskesteg med brunede kartofler m.m.

(kendt fra Skanderborg Festivalen igennem flere år)

Flæskestegssandwich

Risalamande med kirsebærsovs

 

JULEHJÆLPENS LOTTERI-HUS

Her kan du købe lodder og vinde masser af flotte præmier bl.a. sponseret af Randers Storcenters butikker. Dansk Folkehjælp Djurs-Randers afdeling står for huset, og her kan du også få informationer omkring deres arbejde og julehjælpen. Så kom og få en hyggelig snak.

 

AKTIVITETSHUSET

Besøg huset, og leg med i julen. I huset er der forskellige aktiviteter hele julen, hvor forskellige spejdergrupper, lokale foreninger m.fl. leger sammen med børnene. Der vil også være salg af forskellige ting hen over perioden.

 

JULETRÆER

Ingen julemarked uden juletræer! På markedet finder du et stort udvalg af både store og små juletræer, så der er nok at vælge imellem.

Læs mere om aktiviteterne her

 

facebook Nyhed: Udendørs julemarkedsgade ved Randers Storcentergoogle Nyhed: Udendørs julemarkedsgade ved Randers Storcenterpinterest Nyhed: Udendørs julemarkedsgade ved Randers Storcentertwitter Nyhed: Udendørs julemarkedsgade ved Randers Storcenteremail Nyhed: Udendørs julemarkedsgade ved Randers Storcenter

Ingen kommentarer

Kommentarer