Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Dorthe elsker joggingtøj, men familien vil gerne se hende i noget nyt. Derfor er joggingsættet udskiftet med et blødt og behageligt outfit, der passer bedre til Dorthes alder og personlighed. Se, hvor stor forandringen er, efter Dorthe får en makeover af Randers Storcenters egen stylist Sussi Andersen.


FØR: Manglende farver og snit

“Dorthe har ikke en bestemt stil, men går i tøj, som hun godt kan lide og føler sig tilpas i. Hun hopper altid i joggingtøjet, når hun kommer hjem fra job, da det er både nemt og bekvemt. Derfor tog vi en snak om, hvordan hun kan sætte tøj sammen, så det både er behageligt og kan gå til både job og til fest,” forklarer stylist Sussi Andersen

Dorthe-foer-makeover-Randers-Storcenter Makeover: Ny stil fra hår til tå!

FÅ EN MAKEOVER
Stylist-SUSSI-Randers-Storcenter Makeover: Ny stil fra hår til tå!
Drømmer du også om en makeover? Randers Storcenters stylist, Sussi Andersen, guider dig til en personlig stil uanset alder og kropsform. Tilmeld dig under Personlig shopper eller se mere på facebook.com/randersstorcenter

Hvem: Dorthe, 52 år, bor i Randers med sin mand og har en datter.

Stil: Dorthe føler ikke, hun har en bestemt stil – hun føler sig kedelig og glæder sig til at få et skub i den rigtige retning.


EFTER: Smart fra hår til tå

“Vi valgte først at give Dorthes hår en større makeover – en kort page og en lysere hårfarve, der virkelig giver kant og lyser hele Dorthes ansigt op. Jeg møder mange kvinder, der elsker joggingtøj, og heldigvis kan man sagtens både gå i blødt og behageligt tøj og samtidig se smart ud. Derfor valgte jeg et blødt sæt, som fremhæver Dorthes former, og en rå bikerjakke i bordeaux, som giver varme til hendes smukke ansigt. Jakken kan hun bruge til løse tunikaer eller nederdele og til stramme bukser eller leggings. Til slut fik Dorthe lagt en makeup, som hun kan skrue mere op for ved festlige lejligheder,” fortæller stylisten.

Fremhæv dine former: 

“Som så mange af os kvinder har Dorthe et anstrengt forhold til sin mave – og her er shapewear en fantastisk løsning! Det strammer ind de rigtige steder og retter kroppen op, så tøjet sidder bedre. Dorthe har en smal numse og smalle ben, som jeg fremhæver med de fine støvler, der får hendes ben til at syne længere.” 

Cool i joggingtøj:

“Vi kommer ikke udenom, at det er drøndejligt at have joggingtøj på! Men det kan faktisk godt lade sig gøre at finde tøj, der er mindst lige så behageligt at have på, og samtidig klæder kroppen bedre – til hverdag og endda på job,” fortæller Sussi.

“Vi prøvede forskellige sæt i Zizzi, så Dorthe kunne se, at man sagtens kan være smart og fremhæve sine flotte former i nogle af alle de smarte, nye tendenser, der er kommet inden for kategorien joggingtøj.”

Dorthe-efter-makeover-Randers-Storcenter Makeover: Ny stil fra hår til tå!

Det har Dorthe på:

Jakke, ZIZZI, 499,95 kr.
Kjole, ZIZZI, 399 kr.
Gamacher i mikrofiber, ZIZZI, 180 kr.
Støvler, GABOR, Paw Sko, 899 kr.
Halskæde, BITAVANT, Nanna XL, 240 kr.

 

Zizzi-Makeover-Randers-Storcenter2 Makeover: Ny stil fra hår til tå!

3 tips til Dorthes stil:

 • 1. Smalle ben som Dorthes kan bære de fleste bukser; skinny jeans, tætsiddende bukser og bukser med vidde.
 • 2. Brug lange cardigans, asymmetriske bluser og jakker, der går ned til hofterne.
 • 3. Vær ikke bange for at tilføje farver til din stil – det lyser op og giver en positiv og imødekommende udstråling. Miks sæsonens farver med dine egne garderobefavoritter.

Stylisten anbefaler:

Taske-Bitavant-Nanna-XL-270-kr Makeover: Ny stil fra hår til tå!Taske, Bitavant, Nanna XL, 270 kr.
Sko-Gabor-Paw-Sko-999-kr-vol-2 Makeover: Ny stil fra hår til tå! Sko, Gabor, Paw Sko, 999 kr.
Bluse-Zoey-Nanna-XL-500-kr Makeover: Ny stil fra hår til tå! Bluse, Zoey, Nanna XL, 500 kr.

3 små stiltips med stor effekt:

 • 1. Gå efter en shapewear, der udjævner selv de mest irriterende buler på hofter og mave.
 • 2. Brug en støvle med hæl – høj eller lav. Det fremhæver dine ben, så de ser længere ud.
 • 3. Sørg for, at du har den rigtige bh på, og trusser, der ikke strammer de forkerte steder. Dit tøj sidder meget bedre, når du har styr på undertøjet! Få hjælp og vejledning hos Fleur Bodywear og Hunkemöller.

 

Find din stil i Zizzi

Dorte-Butiskchef-Zizzi-Randers-Storcenter Makeover: Ny stil fra hår til tå! Dorte Høgh, butikschef i Zizzi, Randers Storcenter
“Står du og mangler det helt rigtige sæt tøj til julens kommende fester? Eller vil du bare gerne have inspiration og vejledning til din stil? I Zizzi står vi altid klar til at hjælpe dig med lige netop det, du søger.”

facebook Makeover: Ny stil fra hår til tå!google Makeover: Ny stil fra hår til tå!pinterest Makeover: Ny stil fra hår til tå!twitter Makeover: Ny stil fra hår til tå!email Makeover: Ny stil fra hår til tå!

Ingen kommentarer

Kommentarer