Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Gennem hele 2015 har Nordisk Film og Børnefilmfestivalen afholdt Danmarks største Far til fire casting i 26 byer landet over. Over 4000 børn i alderen 5 – 17 år er blevet castet, og eventen blev så stor en succes, at den også kom med på TV2’s store sommerprogram – TV2 på tur. Førstepræmien var en rolle i den næste Far til fire film, hvor optagelserne begynder i august 2016.

Vinderen blev den 11 årige Kathrine Møller fra Nykøbing Mors, som blev castet første gang i Randers Storcenter i efteråret 2015. Hendes præstation i Randers var så overbevisende, at hun gik videre til semifinalen, hvor hun igen gjorde så stort et indtryk på dommerne, at hun gik videre til det store finaleshow i Aarhus sammen med 19 andre finalister.

Det stod klart fra starten, at det var et meget stærkt felt. De 20 finalister kom fra hele landet, og var valgt ud blandt 4.000 konkurrenter.

I finalen blev alle 20 børn castet grundigt af repræsentanter fra ASA film og Nordisk film. Der blev stillet store krav til dem alle, og casterne var enige om, at der var mange talenter, og det var meget tæt.

Der blev bidt negle, lige inden vinderen skulle afsløres på den store scene. Alle vidste, at de var meget tæt på at komme med i en stor danske børnefilm, som vil blive set af mange tusinde biografgængere. En stor drøm var tæt på at kunne gå i opfyldelse. Da dommeren sagde de tre ord “…og vinderen er…” blev der helt stille i salen, og da sætningen blev fuldendt med “..Kathrine Møller..” fik alle følelser frit løb. En meget glad og bevæget Kathrine kunne gå op på scenen, og kunne modtage en stor buket blomster, samtidig med at hun fik et fortjent bifald fra de andre finalister. 

Kathrine kan nu se frem til at få en masse oplevelser, når hun skal være med i optagelserne til den næste Far til fire, og når filmen ruller på lærrederne i landets biografer, så bliver det en foreløbig afslutning på et eventyr, der startede i Randers Storcenter i sensommeren 2015. Og hvem ved – måske kommer vi til at se Kathrine i flere film fremover.

 

facebook Ny børneskuespiller fundet i Randers Storcentergoogle Ny børneskuespiller fundet i Randers Storcenterpinterest Ny børneskuespiller fundet i Randers Storcentertwitter Ny børneskuespiller fundet i Randers Storcenteremail Ny børneskuespiller fundet i Randers Storcenter

Ingen kommentarer

Kommentarer