Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Camilla Julie er mere end klar til sommerens strandture. Se hendes seks stærke sommerkøb, der passer lige ned i strandtasken.

Fra bloggen

Ras_mag_0316-05-03-30100499_10475_100-copy Når jeg pakker strandtasken

1

Hop i sommerkjolen

Sommeren er sæson for kjoler, og jeg har fundet den fineste grønne sag i den nye Companys (som i øvrigt virkelig er værd at kigge forbi). Den passer perfekt til et par espadrillos og en stråhat, og når den kommer på, føles det næsten, som om jeg allerede står på stranden.
Kjole, INWEAR, Companys, 1.100 kr.

Ras_mag_0316-05-06-Shopper-Gweneth-Leopard-31-copy Når jeg pakker strandtasken

2

Den perfekte weekendtaske

Skal du i sommerhus, på storbyferie eller på badeferie, har jeg fundet den perfekte rejsetaske til dig. Taskerne fra DAY Birger et Mikkelsen ser eksklusive ud, er lavet i et let nylonmateriale og kan lukkes med lynlås. Og denne special edition-udgave er helt perfekt i størrelsen til et weekend getaway.
Weekendtaske, DAY BIRGER ET MIKKELSEN, Neye, 649 kr.

Ras_mag_0316-05-04-gucci-GG3820S-KCLJD-54_1_2-copy Når jeg pakker strandtasken

3

Pas på øjnene

Sommer er højsæson for de mørke shades, og jeg er virkelig forelsket i dette par fra Gucci. Jeg vælger gerne 2-3 par solbriller, som jeg vil bruge pengene på. Til gengæld har jeg dem i mange år, så det er en god investering.
Solbriller, GUCCI, Thiele, 2.195 kr.

Ras_mag_0316-05-05-helt-ærligt-copy Når jeg pakker strandtasken

4

Godt læsestof i solstolen

Jeg elsker at læse en god bog, men i hverdagen er der sjældent tid til at få det gjort. I ferien derimod sluger jeg dem råt. Jeg har længe ønsket at få læst Silas Holsts bøger, så en af dem ryger med i kufferten på min næste rejse.
Bog af Silas Holst, HELT ÆRLIGT, Bog & Idé, 130 kr.

Ras_mag_0316-05-02-111507_5-copy Når jeg pakker strandtasken

5

Hop i bølgerne med stil

Jeg køber altid nyt badetøj inden ferien, og da jeg så denne smukke sag, var jeg solgt med det samme. Pasformen er perfekt, og den strammer ind de helt rigtige steder, så jeg skal i hvert fald kigge ind efter den, inden turen går sydpå igen.
Badedragt, Ocean, HUNKEMÖLLER, 499 kr.

Ras_mag_0316-05-01-50026-copy Når jeg pakker strandtasken

TIP: Husk også solcreme, når det er overskyet. Skyerne lukker mange skadelige stråler igennem.
6

Beskyt din hud

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at beskytte vores hud mod solens stråler, specielt i sommermånederne. Jeg har fundet denne lækre solcreme med factor 30 fra Biotherm, som er et af mine yndlingsmærker inden for hudpleje.
Solcreme, Crème Solaire Anti-âge, 50 ml,
BIOTHERM, Matas, 199 kr.

facebook Når jeg pakker strandtaskengoogle Når jeg pakker strandtaskenpinterest Når jeg pakker strandtaskentwitter Når jeg pakker strandtaskenemail Når jeg pakker strandtasken

Aktuelle Hjemmet

Camilla Julie
Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Born and raised i Randers (Vorup), og selv om jeg boede et halvt år i København, vidste jeg, at jeg skulle hjem igen, for det er, hvad Randers er for mig – hjem. Jeg arbejder som projektkoordinator hos MultiQ i Aarhus, og derudover driver jeg min blog camillajulie.dk. Jeg bruger for mange penge på shopping, men jeg elsker det. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det. 

Ingen kommentarer

Kommentarer