Ny start: Vinterens mode og sund inspiration

De kolde vintermåneder er fulde af varme. Det er jo her, vi hygger os indenfor og ønsker at forkæle og gøre noget godt for os selv. Det er den tid på året, hvor vi gør status og sætter os nye mål.
Hvis du vil kickstarte dit år, kan du her finde gode råd til allerede nu at starte træningen, så du kommer i bedst mulig form til sommer. Personlig træner Katrina Sommers bedste sundhedstips fik vi sidste år og de er stadigvæk super aktuelle.

Trænger I til at bruge mere tid sammen og glemme skærmene for en stund, giver vi også inspiration til sjov aktivitet for hele familien.
Måske trænger din hud til ekstra forkælelse, nu hvor kulden for alvor har bidt sig fast?  Fortvivl ikke, men sæt mig-tid i kalenderen: Se her, hvilke produkter, der er perfekte til ren selvforkælelse. Velvære er mange ting og det kan også starte i dit hjem. Find inspiration til indendørs velvære og hygge.

Bliv også inspireret til vinterens største modetendenser. Outdoor-hipsteren har sneget sig ind i modebilledet og du kan se, hvordan du bedst smelter outdoor og fashion sammen her. Pastelfarverne dominerer kvindemoden, og du kan finde sæsonens bedste fund til kvindegarderoben her. Skal I have konfirmation hjemme hos jer i år, så lad jer også inspirere til den store dag.
Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre vinteren endnu varmere og sundere.


 

Find alt til vinterens stunder her:

Start din sommerform nu
Katrina Sommers sundhedstips
Stenmaling med børnene
Velvære i hjemmet
Tid til selvforkælelse
Outdoor-hipsteren i modebilledet
Flet de bløde pastelfarver ind i garderoben
Inspiration til konfirmationen

 


I butikkerne lige nu

TIL TOP