Ny start: Vinterens mode og sund inspiration

De kolde vintermåneder er fulde af varme. Det er jo her, vi hygger os indenfor og ønsker at forkæle og gøre noget godt for os selv. Det er den tid på året, hvor vi gør status og sætter os nye mål.
Hvis du vil kickstarte dit år, kan du her finde idéer til den gode morgengrød, så du kan få den bedste start på dagen. Få også personlig træner Katrina Sommers bedste sundhedstips, hun er personlig træner i Træneriet i Randers.

Trænger I til at bruge mere tid sammen og glemme skærmene for en stund, giver vi også inspiration og tre gode råd til, hvordan I tager en digital detox.
Måske trænger din hud til ekstra forkælelse, nu hvor kulden for alvor har bidt sig fast?  Fortvivl ikke, men sæt mig-tid i kalenderen: Se her, hvordan du kan skrubbe dig tilbage til den bløde hud.
En af de største modetendenser denne vinter er det sporty look – og det er uanset, om du er mand eller kvinde. Få inspiration til det perfekte, sporty herrelook her. Og find sæsonens bedste fund til kvindegarderoben her. Skal I have konfirmation hjemme hos jer i år, så lad jer også inspirere til den store dag.
Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre vinteren endnu varmere og sundere.


 

Find alt til vinterens stunder her:

Den gode morgengrød
Katrina Sommers sundhedstips
Digital detox for familien
Skønhedsguide til blød hud
Sporty herrelook
Sporty kvindemode
Inspiration til konfirmationen

 


I butikkerne lige nu

TIL TOP