temaside, sommermode, tøj

Sommermode

Nu er det endelig blevet sommer og tid til at hoppe i de luftige sandaler og den fine sommerkjole. Find inspiration til din nye, skønne sommergarderobe i vores store magasin, der er fyldt med sæsonens farverige sommertøj til både ham, hende og børn.

Du kan blandt andet se sæsonens smukkeste sommerfarver til kvinder her, hvor vi guider dig til det perfekte sommerlook til både stranden, sommerferien og sommerfesten. Vi har også samlet en masse lækkert, vandfast sommermakeup, som du kan tage med til sydens sol.

Til herrerne guider vi selvfølgelig også til sommertøjet. I år har det eksotiske look fundet sin vej ind i herremoden med palmer og masser af farver på både shorts og skjorten. Se de cool sommerlooks til herrerne her.

Børnene skal også forkæles lidt ekstra i sommerferien! Find inspiration i vores sjove modeserie til,  hvordan dine børn kan nyde sommeren med stil, solskin og plask i vandet. Du finder den lige her.

Find endnu mere sommertøj, badetøj og uundværlige ting til din ferie i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre sommeren fortryllende og fuld af sjov.


 

Find inspiration til din solrige sommer her:

 


TIL TOP