prikken

Mode: Prikken over i’et

Dette efterår skal du gå efter perler, shopperen, retro fornemmelser og ikke mindst chunky smykker, når du shopper accessories.


Giv dit outfit prikken over i’et

Efteråret er allerede i fuld gang, og det betyder nye kollektioner og tendenser i modeverden. Og denne sæson går særligt 4 trends igen på tværs af brands. Perler, den store taske, retro detaljer og chunky smykker. Bliv klogere på efterårets største accessory trends nedenfor, eller læs hele indlægget i vores efterårsmagasin, hvor vi også har fundet de bedste eksempler på sæsonens store trends, der med sikkerhed giver dit look prikken over i’et.

 

Prikken_2 Mode: Prikken over i'et

 

 

Efterårets største accessory trends:

1) Mormors perler
Perler i alle afskygninger er mere hot end nogensinde. Uanset om de sidder omkring din hals, på din finger eller hænger i dine øreflipper som øreringe, giver de automatisk dit outfit elegance.

2) Shopperen
Denne sæson kan du ikke komme udenom den store taske, også kendt som shopperen. Den praktiske taske er perfekt til arbejde, studie og weekendturen. Eller på shoppeturen – hvor alle små poser kan samles i én.

3) Moderne retro
Tidligere årtiers epokegørende klassikere har fundet vej tilbage til vores garderobe. Smid et tørklæde i håret og lad dig inspirere af 50’erne og 60’ernes stilikoner.

4) Chunky smykker
Opdatér din smykkegarderobe med de perfekte, store armbånd, halskæder, ringe eller øreringe, der passer til både hverdag og fest.

 

 


I magasinet finder du også:

Mode: Efterårets musthaves
Bolig: Helt naturlig boligindretning
Mode: Efterårets praktiske sko


TIL TOP