BH

Guide: Sådan finder du den rigtige BH

Stort set ingen går med den rigtige BH – gør du?


Trin-for-trin: Sådan finder du den rigtige BH-størrelse

Kun tre ting spiller ind, når du skal finde den helt rigtige BH. Selvom man skulle tro, at det var til at overskue, viser det sig, at omtrent 80% af alle kvinder alligevel ikke rammer helt rigtigt, når de skal vælge BH. Her er de første og vigtigste ting, du skal vide, når du skal finde den rigtige.

 

Tre tips til at finde den rigtige BH:

1) Din omkreds – din størrelse
For at finde din korrekte størrelse er du nødt til at finde dit egentlige brystmål. Det gør du ved at bruge et blødt og bøjeligt målebånd til at måle hele vejen rundt om din brystkasse. Mål omkredsen lige under brystet – du må gerne stramme lidt til, når du måler. Dit mål er din BH-størrelse. Måler du eksempelvis tættest på 80 cm, er din BH-størrelse også 80.

 

2) Find den rigtige skålstørrelse
Her skal du blot måle rundt om hele dit bryst – der hvor det er bredest. Her skal du ikke måle for stramt. Træk tallet fra din omkreds under brystet fra dette tal, og det tal, du får tilbage, afgør din skålstørrelse:

12 cm. = A-skål
14 cm. = B-skål
16 cm. = C-skål
18 cm. = D-skål
20 cm. = E-skål
22 cm. = F-skål


3) Den rigtige til formålet
Det kan altid betale sig at gøre sig umage med at finde den rigtige BH-type til det formål, du skal bruge den til. Og der findes mange typer – så kig forbi og lad os sammen finde den eller de helt rigtige BH’er til netop dig.

 

Læs hele artiklen i denne måneds magasin og bliv inspireret af efterårets nyheder eller se videoen nedenfor, hvor Louise fra Fleur hjælper dig med at finde den rigtige BH.

 


 

Få her i filmen Louises bedste tips til, hvordan du finder den rigtige BH-størrelse.


I magasinet finder du også:

Herremode: Klassisk vest eller Chinatown Market? Hvad er efterårets trends?
Interview: På evigt eventyr med stylisten, Sussi
Centerdeko: Slap bare helt af… og DREAM


TIL TOP