Friske forårsfarver og ud i det blå!

Forår er lig med farver! Det er nu, vi fyrer op for tonerne og får optimisme ind i vores garderobe. Se hvordan du kan opdatere din garderobe og puste ekstra liv i dine basis barer med sæsonens flotteste pangfarver. Vi giver dig ligeledes 6 gode råd til en sund start på dagen.

Vi guider dig også til en lækker glød og solkysset hud, og til mændene er der selvfølgelig også masser af nyt tøj, som du kan opgradere stilen med. Sidst men ikke mindst, guider vi også til det bløde og lækre tøj til familiens yngste, der er produceret med omtanke for miljøet.

Foråret er også påsketid, så få gode idéer til en påskefrokost med et twist. Og så må vi endelig ikke glemme den skønne have, som vi snart skal rode rundt i, så de friske grøntsager og farverige blomster kan spire frem. Det er den perfekte og hyggeligste udendørsaktivitet for hele familien! Du kan få hjælp til at komme igang med køkkenhaven lige her.

Foråret er også tiden, hvor vi glæder os til at komme udenfor i den skønne natur. Vi giver dig overblikket til at komme ud at udforske Mols Bjerge, som er en naturoplevelse for hele familien.

Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre foråret farverigt og fuld af aktiviteter.


 

Find inspiration til dit farverige forår her:

 


TIL TOP