Friske forårsfarver og ud i det blå!

Forår er lig med farver! Det er nu, vi fyrer op for tonerne og får optimisme ind i vores garderobe. Se hvordan du kan opdatere din garderobe og puste ekstra liv i dine basis barer med forårets fineste accessories og sko, der giver garderoben et ekstra kick. Vi giver dig ligeledes vores bud på denne sæsons skøre og skæve personlige briller.

Vi guider dig også til en lækker og sommerklar hud. Sidst men ikke mindst, guider vi også til tøj til de helt små, så de kan klædes på i skønne farver og mønstre.

Se også hvordan du kan klargøre boligen og byd foråret velkommen, med naturlige materialer og lækre og støvede farvekombinationer.

Og så må vi endelig ikke glemme den skønne have, som vi snart skal rode rundt i, så de friske grøntsager og farverige blomster kan spire frem. Det er den perfekte og hyggeligste udendørsaktivitet for hele familien! Få gode fif til forberedelser til sommeren, både til haven og terrassen.

Foråret er også tiden, hvor vi glæder os til at komme udenfor i den skønne natur.

Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre foråret farverigt og fuld af aktiviteter.


 

Find inspiration til dit farverige forår her:

 


TIL TOP