forår, mode, farver

Friske forårsfarver og ud i det blå!

Forår er lig med farver! Det er nu, vi fyrer op for tonerne og får optimisme ind i vores garderobe. Se sæsonens flotteste pangfarver her, og find inspiration til din nye farverige forårsgarderobe. Sammen med pangfarverne har leopard igen sat kløerne i moden, og det kan du se meget mere om her.

Vi guider dig også til en lækker og frisk forårsmakeup i peach, og til mændene er der selvfølgelig også masser af nyt tøj, som du kan opgradere sæsonens garderobe med. Sidst men ikke mindst, guider vi også til farverigt trafiklystøj og lækkert udstyr til ungerne, så de kan komme ud på de to hjul og rulle i Randers.

Foråret er også påsketid, så få gode idéer til at holde årets hyggeligste påskefrokost her. Og så må vi endelig ikke glemme den skønne have, som vi snart skal rode rundt i, så de friske grøntsager og farverige blomster kan spire frem. Det er den perfekte og hyggeligste udendørsaktivitet med børnene! Du kan få hjælp til at komme igang med køkkenhaven lige her. 

Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre foråret farverigt og fuld af aktiviteter.


 

Find inspiration til dit farverige forår her:

 


I butikkerne lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TIL TOP