Temaside: Efterårsmode

Det er blevet efterår og tid til de lune tæpper, gyldne og beige nuancer og masser af hygge både ude og inde. Få inspiration til efteråret i vores magasin, der er fuld af nyheder til både ham, hende og boligen.

Du kan blandt andet gå på jagt efter efterårets skønne musthaves til kvinder, hvor vi guider dig gennem efterårets 6 største tendenser. Få inspiration til hvilke farver og mønstre , samt hvilket fodtøj, du skal gå efter i denne sæson. Vi har også fundet efterårets grafiske makeuptrend, med den svævende, minimalistiske eyeliner, som er vendt tilbage fra 60’erne. Du kan også følge guiden til, at finde den rigtig BH-størrelse.
Mændene skal selvfølgelig heller ikke snydes, så vi har også samlet efterårets trends til den unge og modne mand, set fra to erfarne herrers side.

Efteråret er både solskin og udeleg, samt regn og rusk, der indbyder til indeleg!  Når de små har brug for en pause fra legen, kan du jo servere sæsonens sødeste æbler for dem. Enten i både, i ovnen eller måske som en skøn æblekage. Vi har fundet lækre opskrifter på æbler, i vores efterårsmagasin fra sidste år, hvor Jakob Lionett, vinder af Masterchef 2019, guider dig til forskellige æbleopskrifter – b.la. hans yndlings-æbletærte.

Du kan også læse om de nye opdateringer vi har fået i centret – og lade dig drage og drøm væk i vores nye, store og helt unikke kunstværk på Store Torv: DREAM

I vores nye efterårsmagasin kan du desuden læse et spændende interview med Sussi, vores helt egen stylist, som brænder for det hun laver. Rigtig god læsning!


 

Find inspiration til dit hyggelige efterår her:


TIL TOP