randers, magasin, efterår

Efterårsferie

Efteråret har meldt sin ankomst, og det har som altid meget at byde på. Efteråret er nemlig både bløde strik, indehygge, hjemmebag og nye oplevelser i naturen. Vi har samlet en masse inspiration til dig og hele familien her, så I kan blive klar til efterårsferien.

Du kan blandt andet finde inspiration til lune efterårsfrakker og bløde striktrøjer til kvinderne, så du kan holde dig varm i efterårskulden. Du kan også få inspiration til en masse efterårsnyheder i smukke, varme farver til både kvinder og børn samt lækre efterårsnyheder til herregarderoben, som både er cool og casual.

I efterårskulden er det også vigtigt, at vi tager os godt af kroppen. Blæst og kulde kan nemlig være hård for huden. Derfor har vi samlet en masse plejende ansigtsmasker til alle hudtyper. Det omskiftelige vejr øger også risikoen for at blive ramt af forkølelse – men bare rolig, vi guider dig selvfølgelig også til, hvordan du kan komme forkølelsen i forkøbet.

Efterårsvejret kan jo være ret omskifteligt, og man kan ikke altid vide sig sikker på, om det bliver en regnvejrsdag eller en solskinsdag. Derfor har vi samlet ideer til både indendørs- og udendørsaktiviteter til børn, når de skal lege i efterårsferien. På de solskinsrige dage kan du tage familien med på opdagelse i naturen, mens de våde og mørke dage giver anledning til indendørshygge og selvfølgelig hjemmebag. I det nye efterårsmagasin kan du finde opskriften på en klassisk græskartærte, og hvis den ikke falder i børnenes smag, så har vi også samlet inspiration til klamme snacks, der er perfekte til halloween. Og når du nu er i gang med indendørshyggen, så husk det rette miks af lys og lamper.

Har du svært ved at finde motivationen til fitnesscentret, når vinden blæser og regnen rusker udenfor?  Så har vi en god nyhed til dig! Du behøver nemlig ikke bevæge dig ud i kulden for at træne effektivt – du kan klare det hjemme i stuen. I efterårsmagasinet kan du nemlig finde en guide til effektiv hjemmetræningen.

 

 


 

Det finder du i det nye efterårsmagasin:

Modeguide til kvinder: Fall in love
Herremode: Cool guys
Opskrift: Uhyggeligt god græskartærte
Skønhed: Efterårets plejende masker
Sundhed: Beat the cold
Familieliv: Gå på opdagelse i efteråret
Sport: Nem hjemmetræning
Bolig: Lys i mørket
Tendens: Efterårets musthaves til kvinder


I butikkerne lige nu

TIL TOP