Efterårsferie

Efteråret har meldt sin ankomst, og det har som altid meget at byde på. Efteråret er nemlig både bløde strik, indehygge, hjemmebag og nye oplevelser i naturen. Vi har samlet en masse inspiration til dig og hele familien her, så I kan blive klar til efterårsferien.

Du kan blandt andet finde inspiration til efterårets mode, set med 3 unge menneskers øjne. Du kan også få inspiration til 7 geniale produkter, du altid skal have i tasken, lækre redningsprodukter, så du let kan fjerne alle spor af træthed. I stedet for rejsen sydpå, kunne en weekendtur med familien eller kæresten være et hyggeligt alternativ, så du får også hjælp til, hvad herren skal pakke til weekendturen og efterårets oplevelser.

Efteråret indbyder til selvforkælelse, og det trænger vi alle sammen til en portion af en gang imellem. Læs guiden med 6 gode bud på selvforkælelse til dig og hele familien og nyd det.

Efterårsvejret kan jo være ret omskifteligt, og man kan ikke altid vide sig sikker på, om det bliver en regnvejrsdag eller en solskinsdag. Derfor har vi samlet ideer til både indendørs- og udendørsaktiviteter til børn, når de skal lege i efterårsferien. På de solskinsrige dage kan du tage familien med på opdagelse i naturen, mens de våde og mørke dage giver anledning til indendørshygge og selvfølgelig hjemmebag. I det nye efterårsmagasin kan du finde opskriften på lækker, velsmagende æblecrumble. Og når du nu er i gang med indendørshyggen, så læs eller se interviewet med Josefine og Britta, som både har bøger og idéer.

 

 


 

Det finder du i det nye efterårsmagasin:

Opskrift: Velsmagende æblecrumble
Herremode: Pak til weekendturen og efterårets oplevelser
Skønhed: 7 geniale produkter, du altid skal have i tasken
Guide: 6 idéer til selvforkælelse
Familie: Efteråret = familietid
Interview: Josefine og Britta har både bøger og idéer
Mode: Ungdommen sætter gang i efteråret


TIL TOP