Damemode: Gode basic-items og farverige detaljer

Opdater din basis garderobe med sommergarderobens farverige detaljer. Din garderobe vil takke dig for det.


Sådan styler du dine basic-items
med sæsonens farverige detaljer

Kan du mærke foråret, glæden og varmen på vej derinde? Så vis det! Det summer så småt af forår og liv. Leg med – og lad verden se, hvordan dit forår ser ud med gode basic-items, som holder længe i dit garderobeskab. Gå efter den hvide skjorte, de klassiske blå jeans samt den tidsløse trenchcoat og pift dem op med detaljer i sæsonens blå, neon, lilla og lyserøde toner. Se nedenfor hvilke basic-items der skal have en fast plads i garderoben.

 

Mode_basic_1 Damemode: Gode basic-items og farverige detaljer

3 klassiske basic-items du skal have i din garderobe:

1) Den hvide skjorte
Den klassiske, hvide skjorte er et must i enhver garderobe, og vi elsker, hvordan den kan bruges når som helst til hvad som helst. Brug den f.eks. til hverdag med en trendy, farverig strik.

2) De blå jeans
Klassisk, blå denim går man aldrig galt i byen med. Ja, det rigtige par kan faktisk redde hvilket som helst outfit. Match dit yndlingspar med sæsonens voluminøse kjoler.

3) Den klassiske trench
Trenchcoaten er en klassisk favorit med fast plads i garderoben gennem mange sæsoner. Den er nemlig tidløs, let og går nemt til de fleste outfits. Giv din evige favorit et twist og match den med sæsonens farverige detaljer.


I magasinet finder du også:

Skønhed: Sådan får du glød og solkysset hud
Sundhed: 6 tips til en sund start på dagen
Børnemode: Blød og lækker børnemode med god samvittighed


TIL TOP