1970 mode
Mode fra 1970 er tilbage i 2020

Damemode: 1970’er mode er sommer-trendy.

Varme farver og livlige silhuetter. Mønstre og nuancer på kryds og tværs. I sommeren 2020 skal din stil være det bedste fra 1970’er moden!


Vi guider dig til den fedeste 70’er-stil

Modeeksperterne er enige: til sommer skal du tage din garderobe tilbage i tiden, med det bedste fra 1970’er modens varme frihed. Bland mønstre og nuancer, slå håret ud, og fuldend det med en naturlig makeup. De internationale modehuse er enige, og i vores seneste magasin hjælper vi dig med at sammensætte dit sommer look med de bedste styles til sommerens retrotrend. Nedenfor får du de tre vigtigste anbefalinger, så du kan stjæle stilen – og opmærksomheden.

 

J3A1831-740x1110 Damemode: 1970'er mode er sommer-trendy.

Sommeren 2020 står i 1970’ernes tegn

Sådan rammer du 1970’er modens look

1) Få vidde på
Der er få ting der er mere retro-cool end bukser med vidde. Hvis du vil sørge for at din sommer-garderobe følger med de internationale catwalks, så er bredde vejen frem.

2) Bryd mønstrene
1970’erne var en flippet tid, og følelsen af frihed var på toppen. Det kan ses i stilen – så bland multiprint, blomstrede mønstre og forskellige farver på kryds og tværs.

3) Varme er vigtigt
Der er mange farver at vælge imellem – men de varme er de vigtigste. Gul, orange og petrol er de sikre klassikere – og føler du dig modig kan du efterligne verdens førende influencere, som for tiden styler sig med shocking pink.


I magasinet finder du også:

Herremode: Bliv cargo-klar
Trine er skonørd og hjælper kunderne med at undgå skader
Børnemode: Klar til sommerens fodboldkampe


TIL TOP