Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Emilie Jacqueline har styr på tendenserne. Her får du den tjekkede randrusianers bedste tips til, hvordan du bliver bikini-, sommer- og ikke mindst rejseklar!

Fra bloggen
Ras_mag_0316-05-04 Mine bedste sommertips

1

Gå efter flotte kontraster

Jeg elsker farvekontrasterne i denne flotte bikini, som bare skriger på sommer, sol og palmetræer. Modellen har lavtaljede trusser og tynde stropper, som gør det let at få en god, jævn sommerkulør over det meste af kroppen.
Trekantbikinitop, 239,99 kr., bikinitrusse, 149,99 kr., HUNKEMÖLLER.

Ras_mag_0316-05-06-WDF4840_02-1-copy Mine bedste sommertips

2

Snorlige bikinilinje og silkebløde ben

Bikinisæsonen er lige om hjørnet, men inden man glider ned i badetøjet, er der to vigtige ting at få styr på: bikinilinjen og de behårede ben. Med trimmeren fra Remington kommer du lynhurtigt de uldne udfordringer til livs. Den er effektiv og skånsom og sikrer et knivskarpt, strandlækkert resultat.
Ledningsfri ladyshaver, Smooth and Silky, REMINGTON, Matas, 449 kr.

Ras_mag_0316-05-05-Under-Armour-Women-s-Branded-Tech-Tank-SS16-Running-Singlets-Red-SS16-1279226-962-0-copy Mine bedste sommertips

3

Få sol, mens du træner

Med en træningstop uden ærmer får du sol og masser af D-vitamin, når du træner udendørs (men husk nu solcremen, ikke). Jeg er personligt ellevild med farven og pasformen på denne top.
Træningstop, UNDER ARMOUR, Sportigan, 299 kr.

Ras_mag_0316-05-01-49015-carite-yoga-mat-copy Mine bedste sommertips

4

Dyrk yoga i det fri

Med en god yogamåtte over skulderen bestemmer jeg selv, hvor dagens “zen-tid” skal tilbringes. For mig er det vigtigt at komme udenfor og mærke solen og varmen, mens min krop finder ro og balance. Det er i øvrigt også let at medbringe den tynde yogamåtte i rejsetasken.
Yogamåtte, CARITE, Sportigan, 250 kr.

Ras_mag_0316-05-03-hmprod-copy Mine bedste sommertips

5

Vis de solbrune ben frem

Når sommeren endelig er kommet, og vi forhåbentlig har fået noget sol på benene, er der ikke længere nogen grund til at pakke dem ind i lange tights. Jeg anbefaler, at man hopper i et par farvestrålende træningsshorts og nyder sommeren med masser af udendørs træning.
Løbeshorts, H&M, 149 kr.

Ras_mag_0316-05-02-fuji-green-tea-body-scrub_l-copy Mine bedste sommertips

TIP: Eksfoliér krop og ansigt med bløde cirkelbevægelser 1-2 gange om ugen. Vær grundig ved tørre områder som knæ og albuer.
6

Skrub huden inden sol

Hvis du vil være sikker på at få et pænt resultat, når du solbader, er en god eksfoliering af huden for at fjerne døde hudceller et must. Med denne velduftende Green Tea-bodyscrub lover jeg, at du kommer godt fra start.
Bodyscrub, Fuji Green Tea, 250 ml, THE BODY SHOP, 195 kr.

 

facebook Mine bedste sommertipsgoogle Mine bedste sommertipspinterest Mine bedste sommertipstwitter Mine bedste sommertipsemail Mine bedste sommertips

Aktuelle Hjemmet

Emilie Jacqueline Carøe
Mit navn er Emilie Jacqueline Carøe. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med min kæreste i Randers, hvor jeg er født og opvokset. Til dagligt arbejder jeg som Personlig Træner i Fitness Studiet Randers og ved siden af studerer jeg Grafisk Design. Derudover driver jeg bloggen emiliejacqueline.dk hvor jeg deler min interesse for hvad der rører sig indenfor mode - og skønhedsverdenen, min passion for træning, boligindretning samt rejser - og helt sikkert en hel masse der imellem

Ingen kommentarer

Kommentarer