Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Vicki og Ulrik har tilsammen tabt sig 50 kg over de sidste to år, derfor mener parrets nabo Louise at de har fortjent en makeover, så de rigtig kan stråle til årets jule- og nytårsfest. Se, hvor stor forandringen er, efter Vicki og Ulrik får en makeover af Randers Storcenters egen stylist Sussi Andersen.


FØR: Parret manglende en stil der passede til deres nye vægttab

“Vicki og Ulrik tog for to år siden en beslutning om at tabe sig. Og det er i den grad lykkedes for dem. Vicki har nemlig tabt 15 kg, og Ulrik hele 35 kg. De har det rigtig godt med deres nye udseende og var helt med på at kaste sig ud i noget nyt,” fortæller stylist Sussi Andersen.

Vicki-foer-Makeover Makeover: Klar til nytårsfest!

Vicki før makeover

Ulrik-foer-Makeover Makeover: Klar til nytårsfest!

Ulrik før makeover

FÅ EN MAKEOVER
Stylist-SUSSI-Randers-Storcenter Makeover: Klar til nytårsfest!
Drømmer du også om en makeover? Randers Storcenters stylist, Sussi Andersen, guider dig til en personlig stil uanset alder og kropsform. Tilmeld dig under Personlig shopper eller se mere på facebook.com/randersstorcenter

Hvem: Ulrik Pedersen, 37 år, tømrer og Vicki Alsted Glargaard Nielsen, 39 år, arbejder på en fabrik.
Parret bor i Randers
og har et fælles barn.

Stil: De går begge op i, hvordan de ser ud. Men de har brug for en forandring i deres stil, som passer til den nye livsstil og vægttabet.


EFTER: Klar til nytårsfest

En habit til det hele:

“Efter Ulriks vægttab manglede han en blazer, som passede i størrelsen. Så det var vores udgangspunkt,” forklarer stylisten. Hun har valgt en blå blazer, som passer godt til Ulriks hudfarve, og som samtidig kan bruges til både hverdag og fest.

“Den kan dresses op med en hvid skjorte eller ned med en tynd strik og et par jeans,” forklarer hun. Derudover har Ulrik fået et par sorte sko på, der har lidt kant med brune detaljer. Og en butterfly. “Ulrik har aldrig gået med butterfly før, så den blev til et symbol på, at han er en ny mand med en ny stil,” forklarer Sussi.

Kjole med liv:

Vicki er modsat Ulrik i et helt sort sæt: “Det kan hun sagtens bære, uden at det bliver kedeligt. Kjolen er nemlig fuld af energi og liv med både frynser og pailletter. Det passer supergodt til julens fester,” forklarer Sussi.

Hun har valgt at fremhæve Vickis tatoveringer med gennemsigtige nylonstrømper og sætte et par pæne sko til, som ikke er for høje. “Så kan hun holde til at have dem på en hel aften,” fortæller hun.

Husk glimmersmykkerne:

“Når det er nytår, må du gerne have masser af glimmer på. Derfor har jeg tilføjet en lang halskæde samt øreringe og en ring med sten i, som sammen med kjolen giver masser af shine. Vicki har ikke huller i ørerne, så jeg har givet hende et par clipsøreringe på fra  Glitter,” fortæller Sussi.

Derudover har Vicki fået en diskret festmakeup, som passer til hendes hudtype, samt en ny hårfarve. “Den røde nuance i håret giver helt nyt liv til ansigtet og fremhæver hendes øjne på en flot måde,” forklarer stylisten.

Vicki-og-Ulrik-efter-makeover Makeover: Klar til nytårsfest!

Vicki og Ulrik efter makeover

Det har Vicki på:

Blazer, Free/Quent, Nanna XL, 500 kr.
Kjole, Ze ze, Nanna XL, 500 kr.
Nylonstrømper, Festival, Nanna XL, 85 kr.
Sko, Deichmann, 299 kr.
Halskæde, Nanna xl, 180 kr.
Klipsøreringe, Glitter, 85 kr.
Fingerringe, glitter, fra 79.95 kr.

Det har Ulrik på:

Blazer, Pre End, Marcus, 999 kr.
Skjorte, Marcus, 299,95 kr.
Bukser, Kronstadt,
Marcus, 399,95 kr.
Sko, Deichmann, 349 kr.
Butterfly, Connexion,
Marcus, 399,95 kr.

 

Marcus-Randers-Storcenter Makeover: Klar til nytårsfest!

Marcus Makeover Randers Storcenter

3 tips til Vickis stil:

  1. Brug forskellige sorte materialer som frynser, velour og bomuld til at give et helt sort outfit mere liv.
  2. Har du ikke huller i ørerne, så brug et par clipsøreringe i stedet for. Der er mange fine og prisvenlige øreringe i Glitter. 
  3. Giv din kjole mere form med en lang halskæde. V-formen, som den lange halskæde skaber, giver en illusion af en længere hals.

3 tips til Ulriks stil:

  1. Match de brune detaljer i dine sko med et brunt bælte. Det giver en flot sammenhæng i dit outfit.
  2. Investér i en god blazer, som du kan bruge til både fest og hverdag. Det er vigtigt, at blazeren har en pasform, der passer godt til dig.
  3. Gør dit hverdagsoutfit festklar med en hvid skjorte og en butterfly.

Stylisten anbefaler:

Sko-Bjorn-borg-Marcus Makeover: Klar til nytårsfest!

Sko, Björn Borg, Marcus, 800 kr.

Skjorte-Minimum-Marcus-600-kr Makeover: Klar til nytårsfest!

Skjorte, Minimum, Marcus, 600 kr.

halskaede Makeover: Klar til nytårsfest!

Halskæde, GLITTER, 79,90 kr.

Kjole-Nanna-XL-400-kr Makeover: Klar til nytårsfest!

Kjole, Nanna XL, 400 kr.

Mariann-butikschef-Nanna-XL-Makeover Makeover: Klar til nytårsfest!

Find din stil i Nanna XL: “Her i Nanna XL har vi alt, du skal bruge for at blive smart til julens kommende fester. Har du svært ved at finde undertøj og tøj, der passer til netop din figur, så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige sæt fra inderst til yderst,” fortæller Mariann Methmann, Butikschef i Nanna XL

facebook Makeover: Klar til nytårsfest!google Makeover: Klar til nytårsfest!pinterest Makeover: Klar til nytårsfest!twitter Makeover: Klar til nytårsfest!email Makeover: Klar til nytårsfest!

Aktuelle Dametøj - Ung mode

Ingen kommentarer

Kommentarer