Stylingarrangement 1. januar 2018 | 8:00

Cecilie er en teenagepige med ben i næsen, og det skal afspejles i hendes makeover og nye stil. Derfor er hun blevet stylet i et outfit med en kant, der passer til både hendes personlighed og alder.

Se, hvor stor forandringen er, efter Cecilie får en makeover af Randers Storcenters egen stylist Sussi Andersen.


FØR: Manglende farver og snit

“Cecilie har ikke en bestemt stil, men går i det tøj, som hun godt kan lide og føler sig tilpas i. Hun er ikke vant til at vove sig ud i for mange farver og snit. Derfor tog vi en snak om, hvordan hun kan sætte tøj sammen, så det passer til både hendes alder og personlighed.

Cecilie har nemlig lige den alder, hvor hun er på vej ind i de voksnes rækker, så stilen skal ikke være for teenageagtig,” forklarer stylist Sussi Andersen.

Randers Storcenters egen stylist, Sussi Andersen, er derfor gået efter gode snit og fine farver. 

Makeover-gammelt-look-Cecilie-Randers-Storcenter Makeover: Afslappet & teenagecool

Cecilie ønsker vejledning til at gøre sin stil mere cool.

FÅ EN MAKEOVER
stylist Makeover: Afslappet & teenagecool
Drømmer du også om en makeover? Randers Storcenters stylist, Sussi Andersen, guider dig til en personlig stil uanset alder og kropsform. Tilmeld dig under Personlig shopper eller se mere på facebook.com/randersstorcenter

Hvem: Cecilie, 16 år, elsker at bruge tid på håndbold, arbejde og venner. Cecilie bor i Glesborg med sin mor og søster.


EFTER: Brug efterårets farver:

“Vi valgte at fokusere på farver. Cecilies hudtone passer rigtig godt til efterårets farver, hvor særlig blommefarvet, rød og orange er in.

Jeg valgte at bruge en brændt orange blondetop sammen med en cowboynederdel i A-form, fordi de tilsammen fremhæver Cecilies ansigt og timeglasfigur på en rigtig fin måde,” fortæller Sussi og tilføjer, at der lige nu også er meget med mønstre, blomster og blonder.

“Man skal ikke være bange for at sætte tøjet sammen og lave forskellige stilarter. Det kan se superfint ud med forskellige farver og mønstre. Du skal bare huske at være dig selv og føle dig godt tilpas i det.”

Gør looket teenagecool:

“For at gøre looket mere cool, så det passer til Cecilies alder, har jeg brugt en læderjakke over den feminine bluse. Det giver et afslappet, men råt udtryk. Som et plus kan jakken bruges til stort set alt lige fra jeans til en blomstret kjole. Desuden gav jeg Cecilie sorte fiberstrømpebukser og sorte ruskindsstøvler på. Når både sko og strømpebukser er sorte, giver det en illusion af længere ben,” fortæller stylisten.

Husk den rigtige bh:

“Vi startede Cecilies styling i Fleur Bodywear, fordi jeg vil finde den helt rigtige bh. Jeg vil anbefale alle at få hjælp til at finde den rigtige bh-størrelse, da den kan få dit tøj til at sidde endnu bedre,” fortæller Sussi.

Til selve stylingen fik Cecilie lidt ekstra fyld i håret og et pandebånd fra Glitter. “Cecilie er en naturlig pige med flot, langt hår. Jeg valgte derfor kun at friske håret lidt op og i stedet lægge en naturlig makeup med rouge, mascara og lidt lipgloss med glimmer, der fremhæver hendes flotte læber,” forklarer hun.

Makeover-nyt-look-Cecilie-Randers-Storcenter-2 Makeover: Afslappet & teenagecool

“Jeg har opdaget en ny side af mig selv. Nu tør jeg gå i farver og snit, som jeg før er gået uden om, når jeg shopper,” – Cecilie

Det har Cecilie på:

Makeover-inspiration-Randers-Storcenter Makeover: Afslappet & teenagecool

Frisk dit outfit op med fine print og rå accessories.

3 tips til Cecilies stil:

1. Gå efter en cool taske, der er med til at give dit outfit en personlig kant. Det kan være en taske med en sjov detalje eller i en kæk kontrastfarve.

2. Er det koldt udenfor, så brug en A-formet nederdel med en strikbluse, strømpebukser og et par fede sneakers.

3. Brug en kraftig farve som brændt orange eller rød her til efteråret. Det får dit ansigt til at lyse op. Næsten alle hudtoner kan bære de røde nuancer.


Stylisten anbefaler:

Makeover-Bluse-Dranella-Nanna Makeover: Afslappet & teenagecool

Bluse, DRANELLA, Nanna, 600 kr.

Makeover-bh-triumph-fleur Makeover: Afslappet & teenagecool

Bh, TRIUMPH, Fleur Bodywear, 429,95 kr. 

Makeover-Sko-pavement-maibom Makeover: Afslappet & teenagecool

Sko, PAVEMENT, Maibom Eurowalk, 899,50 kr.

 

Tre små stiltips med stor effekt:

1. Gå efter en A-formet nederdel. Den fremhæver din talje, uden at den sidder for stramt.

2. Brug en kort skindjakke over din strik til vinter. Jakken fremhæver din facon og giver strikken en cool kant.

3. Få hjælp til at finde den helt rigtige bh i en undertøjsbutik. Det er den bedste investering, du kan give dig selv, også som 16-årig.

Find din stil i Nanna

Makeover-dame-Randers-Storcenter.jpg Makeover: Afslappet & teenagecool

“I Nanna står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tøj, der passer til netop din stil og kropsform. Vi har et stort udvalg af kendte mærker – og vi har helt sikkert noget, der passer til dig.” Jette, butikschef i Nanna, Randers Storcenter.

 Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

facebook Makeover: Afslappet & teenagecoolgoogle Makeover: Afslappet & teenagecoolpinterest Makeover: Afslappet & teenagecooltwitter Makeover: Afslappet & teenagecoolemail Makeover: Afslappet & teenagecool

Aktuelle Sko og Tasker

Ingen kommentarer

Kommentarer