græskartærte, pumpkinpie, randers

Opskrift: Uhyggeligt god græskartærte

Gør halloween-hyggen ekstra god for både små og store med hjemmelavede lækkerier.


 

Klassisk pumpkin pie

En ægte amerikansk efterårsklassiker, som både er sød og med masser af smag.
Den er perfekt som efterårsdessert eller til voksenhygge, mens de små leger – og så er den oveni købet let at lave.

Græskarpuré kan du nemt lave fra bunden.
Start med at koge kødet fra et hokkaido i vand ca. 30 minutter, hæld dernæst stykkerne i en si og blend det.
Et hokkaido på 800 g giver ca. 400 g puré.

mad0519-1 Opskrift: Uhyggeligt god græskartærte

 

Dejen:
100 g smør
150 g hvedemel
1 æggeblomme
2 spsk. sukker

Kom alle ingredienserne i en skål, og ælt dejen til en fast masse.
Sæt dejen koldt i en halv time. Rul dejen ud i et tærtefad (24 cm), og forbag tærten ved 1800 i 12 minutter.

 

Fyldet:
1 æg
150 g sukker
500 g græskarpuré
2 dl mælk
2 spsk. hvedemel
1 tsk. kanel
1 tsk. tørret ingefær
1 knivspids muskat
2 spsk. lys sirup

Pisk græskarpuré og sukker sammen.
Tilsæt herefter mel, salt, krydderier, sirup og æg, og hæld massen oven på dejen.
Bag tærten ved 2300 i 10 min. og herefter ved 1650 i 30 min.
Servér afkølet og med masser af flødeskum. 

 

 Hvis græskartærte ikke falder i børnenes smag, kan du lave små, skøre og skægge halloweensnacks til dem.
Du finder klamme børneopskrifter i magasinet, som kan bruges til ‘slik eller ballade’. 

 

 

 


I magasinet kan du også finde: 

Inspiration til at skabe en hyggelig stemning med lys og lamper
Ideer til udendørsoplevelser med familien
Sæsonens fineste frakker og striktrøjer til kvinder


I butikkerne lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TIL TOP