Sommer: Tiden er inde til grillmad

Få Bilka slagterens råd til, hvordan du vælger den bedste udskæring til en lækker aften med grillmad.


Sol, sommer og grillmad

Sol og sommer er lig med grillmad på terrassen med gode venner og familie. Find de kolde øl frem, bland en lækker sommersalat og smut en tur forbi slagteren efter saftige pølser og et lækkert stykke kød. Er du i tvivl om hvilken udskæring, du skal vælge, kan du her læse slagterens råd til, hvordan du vælger et stykke kød, der passer til din (og familiens) smag, eller find vores yndlings produkter til grillen i det nye magasin. Her kan du også vinde brandvarmt grill-tilbehør fra Char-broil GRILL+. Værdi: 599 kr.

 

 

Grillmad_2 Sommer: Tiden er inde til grillmad

 

Sådan vælger du den rigtige udskæring ifølge slagteren

1) Entre-cote er til dem, der ikke ønsker så meget fedt på bøffen, kun lige en halv centimeter på toppen af fileten.

2) Rib-eye
 skåret af den marmorerede ende af højrebet er til dem, der ønsker, at fedtet er inde i bøffen – det sikrer, at den aldrig bliver tør.

3) Cote de beuf er kongen af bøfferne. Det er en bøf til 2-3 personer, som er skåret af den midterste del af højrebet.

Alle udskæringer er fremme i disken hos Bilka slagteren torsdag-lørdag, men kan også bestilles til alle de andre dage.

 


I magasinet finder du også:

Sommer: Happy hour på terrassen
Ferie: Bliv ferieklar
Udeliv: Ud i det blå med vandresko på


TIL TOP