Nemme Halloween opskrifter. Tag de små med i køkkenet – hvis du tør

Her får du de bedste ideer og lette opskrifter til en lidt sjovere halloween med børn. Det kræver få ingredienser at komme i gang, og kun fantasien sætter grænser for, hvor (u)hyggelige jeres kreationer skal være.

BANANA-BOO

RAS_mag_0516-16-003 Nemme Halloween opskrifter. Tag de små med i køkkenet – hvis du tør
Disse sjove spøgelsesbananer er super lette at lave, og børnene kan sagtens være med.

DET SKAL DU BRUGE:
Bananer
Hvid chokolade
Mørk chokolade
Ispinde

SÅDAN GØR DU:
Skær bananerne over i halve, stik en ispind i bunden af bananen, og dyp den i hvid chokolade. Læg de halve bananer på et stykke bagepapir, og læg dem i fryseren. Når chokoladen er stivnet, laves små øjne og ansigter med smeltet mørk chokolade, en (u)hyggelig snack, som de mindste vil elske – Velbekomme!

 

BATMAN-POPS

RAS_mag_0516-16-001 Nemme Halloween opskrifter. Tag de små med i køkkenet – hvis du tør

De er på en eller anden måde både søde og uhyggelige, disse små flagermus. Under alle omstændigheder plejer Oreos at være et hit blandt de små, så mon ikke også, at denne opgraderede udgave bliver populær.

DET SKAL DU BRUGE:
Oreos
Sukker-øjne
Tænder (hvide)
Pinde
Smeltet chokolade

SÅDAN GØR DU:
Tag en Oreo, og del den på midten. Til vingerne: tag en Oreo, og del den på midten, skrab det hvide creme af, og knæk den midt over, så du har to halve. Tag den halve Oreo, og smør chokolade på den side med creme, og sæt vingerne på, og put lidt chokolade på vingerne, så de binder med den Oreo, du lægger ovenpå. Luk den sammen, og klem let på den. Put lidt chokolade under øjnene, så de kan sidde fast.

GRÆSKAR MED OPKAST OG NACHOS

RAS_mag_0516-16-002 Nemme Halloween opskrifter. Tag de små med i køkkenet – hvis du tør

Denne lille anretning vil helt sikkert få børnene til at spærre øjnene op og grine. Jo ulækrere, jo bedre, må filosofien være.

DET SKAL DU BRUGE: (Opskrift til 8 børn)
Græskar
8 modne avocadoer
3 små faste rødløg
5 fed hvidløg
Saften fra to citroner
Evt. frisk koriander

SÅDAN GØR DU:
Skær hul i toppen af græskaret og udhul det med en ske. Skær med en skarp kniv et ansigt med en stor åben mund, anret derefter dit græskar på et fad med nachos i siderne og guacamole i midten. En sjov og populær snack til børn og voksne.

Snit rødløget fint. Mos avokadokødet, til det er helt uden klumper. Pres hvidløg og citron, og hæld det i. Tilsæt løg og evt. hakket koriander. Du må ikke mose løget, når du rører rundt. Skær græskaret ud med stor åben mund og anret med nachos i siderne og guacamole i midten.


I butikkerne lige nu

TIL TOP