Når foråret trækker i dig

Kan du mærke det? Det er blevet sæson for mad i det fri. Med takeaway fra et af Randers Storcenters spisesteder er det let at slå picnictæppet ud på græsset og spise under åben himmel med hele familien.

Joe & the Juice

Juicebaren åbnede i Randers Storcenter i vinter og er en stor succes med sine forrygende og friske juiceblandinger for enhver smag. Her får du frisklavet juice og frugtshakes, der giver dig en tiltrængt og effektiv vitaminindsprøjtning oven på den lange vinter. Blandt forårsfavoritterne er Joes Pick Me Up-blanding med jordbær, banan og æble, som er sød og frisk og lige til at tage med ud i solen.

Du finder Joe & the Juice ved grøn indgang.

Daniel fra Joe & the Juice anbefaler

Hell of a nerve til den søde tand, og trænger du til et skud energi, kan du prøve Energizer.

Kom ned, og find din egen favorit.

Ras_mag_0216-17-Sushimania Når foråret trækker i dig

SushiMania

Hvad med en gang sushi i det fri med en af SushiManias lækre bokse med frisklavet sushi? Du sammensætter selv dine favoritter, eller du kan vælge en af boksene med et varieret udvalg af sushi. I SushiMania får du selvfølgelig også sushi, der er velegnet til børn, så her er noget at komme efter for hele familien.

Du finder SushiMania i gul gade.

Ras_mag_0216-iStock_000034772998 Når foråret trækker i dig

CoccoBello

Hos CoccoBello får hele familien alt, hvad hjertet begærer af lækre og kendte, italienske retter. CoccoBello er en ægte, italiensk restaurant med pizza, pasta og lækre retter med okse-, svine- og kyllingekød. Og her er selvfølgelig også et stort udvalg af takeaway, lækre sandwiches og friske salater, som du kan nyde i det fri, mens forårssolen lader din krop op.

Du finder CoccoBello ved Centertorvet på hjørnet af rød og blå gade.


Tekst: Jon Detlevsen
Foto: Peer Klercke


I butikkerne lige nu

TIL TOP