Lækker og cremet hokkaidosuppe til halloween

På de kølige efterårsdage er der intet bedre end en stærk suppe at lune sig på. Hokkaidosuppen smager fantastisk og passer perfekt til halloween med sin kraftfulde orange farve – og så er den ovenikøbet let at lave. Top den med knas af kikærter, æble og hasselnødder.

DET SKAL DU BRUGE:
(Til 4 personer)

1 stort hokkaido-græskar
4 fed hvidløg
2 løg
300 g friske cherrytomater
2 spsk. frisk rosmarin
4 dl vand
1 grøntsagsbouillon-terning
1 spsk. olie
Havsalt og kværnet peber
Knas til topping
240 g kogte kikærter
1 dl hasselnødder
6 tørrede abrikoser
1 stort æble
Lidt havsalt og frisk timian
1 spsk. olie

SÅDAN GØR DU:
Pil løgene, og skær dem i både. Skær hokkaidoen halvt over, fjern kerner, skær den i skiver, og læg dem på en bageplade med tomater, løg og hvidløg med skal. Bag i ovnen i 30 minutter ved 175 grader varmluft.
Kom 1 spsk. olie i en gryde, og rist den friske rosmarin i cirka to minutter. Hæld lidt af vandet i gryden sammen med lidt havsalt, og tilsæt de bagte grøntsager og krydderier. Husk at fjerne skallen fra hvidløgene. Kom resten af vandet i gryden, blend alle ingredienser sammen, og smag til med salt og peber. Lad hokkaidosuppen stå og simre i 10 minutter. Føles den tyk, kan der tilføjes mere vand. Skær æbler i tern og abrikoser i små stykker og bland det sammen med hasselnødder, kikærter, olie og krydderier. Bag blandingen i ovnen ved 175 grader i 15 minutter ved varmluft.
Servér hokkaidosuppen med knas på toppen
– velbekomme!

Ras_MAg_0516-14-Hokkaido_suppe-1 Lækker og cremet hokkaidosuppe til halloween

TIP: brug en ekstra hokkaido, skær den ud i tynde skiver og lav fritter i ovnen

I butikkerne lige nu

Ingen kommentarer

TIL TOP